Kaune iš senjoro banko kortelę išviliojęs sukčius – jau pareigūnų rankose

  • Teksto dydis:

Iš senolio banko kortelę apgaulės būdu pasisavinęs vyras ja pasinaudoti nespėjo – vos įvykdžius vagystę, jį pasitiko policijos pareigūnai. Vyras sulaikytas.

Sausio 6 d., apie 20.50 val. Kaune, Savanorių pr., į vyro (gim. 1940 m.) namus paskambinęs nepažįstamas asmuo, prisistatęs policijos pareigūnu, įtikino senolį, kad pasinaudota jo banko kortele, todėl reikalinga kortelę pateikti policijos tyrimui. Vos po keliolikos minučių prie senolio namų iš tiesų atvyko policijos ekspertu apsimetęs vyras, kuriam senolis atidavė savo banko kortelę.

Pasisavinta banko kortele vyrui pasinaudoti taip ir nepavyko – įtariamasis buvo operatyviai sulaikytas. Pastarasis – anksčiau ne kartą už vagystes, disponavimą narkotinėmis medžiagomis ir kitus nusikaltimus teistas kaunietis (gim. 1988 m.).

Po asmens apklausų bus sprendžiama dėl kardomųjų priemonių paskyrimo, taip pat, ar pradėti ikiteisminį tyrimą dėl pareigūno vardo pasisavinimo. Už tai asmeniui grėstų bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dviejų metų.

Kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Taip pat dėl neteisėto disponavimo elektronine mokėjimo priemone arba jos duomenimis. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pareigūnai primena: būkite budrūs, o sulaukę netikėto sukčių skambučio, nutraukite pokalbį. Pakartotinai paskambinus sukčiams, nekelkite ragelio, o kilus įtarimui, kad susidūrėte su sukčiumi, nedelsiant praneškite policijai 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>vi del to \\\\\.../////

>>>vi del to  \\\\\...///// portretas
>>>Saugomi valstybės,koncervų ramstis.

ACIU PAREIGUNAMS

ACIU  PAREIGUNAMS portretas
LABAI PERGYVENAU DEL SIO SENELIO PATIKLUMO.kODEL SENI ZMONES VIS DAR NEPASIMOKO,KAD JUOS VIS VAGISIAI APGAUNA ACIU POLICIJOS ZMONEMS ,KAD TAIP OPERATYVIAI DIRBA..GAL DAUGIAU STRAIPSNIU I LAIKRASCIUS RASYKIT APIE TOKIUS ATVEJUS,JUK SENI ZMONES KOMPIUTERIU NESINAUDOJA.

vi del to

vi del to portretas
galetumet ryskiai pateikti to sukciaus nuotrauka,vistiek paleisit,o zmones zinotu kaip atrodo sukcius
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių