Kauniečiai pragėrė penktadienio vakarą: visus vyrus nurungė moteris

  • Teksto dydis:

Per kelias penktadienio vakaro valandas Kauno gatvėse demaskuoti net keturi neblaivūs kelių ereliai, kėlę pavojų aplinkiniams.

Šias pogrindines varžybas, kurias vainikavo pradėti keturi ikiteisminiai tyrimai dėl automobilio vairavimo esant didesniam nei 1,5 promilės girtumo, laimėjo vienintelė tą vakarą su tokiais įkalčiais įkliuvusi moteris.

Ši automobilio „VW Golf“ vairuotoja, gimusi 1986 m., buvo sulaikyta apie 19.15 val. Technikos gatvėje. Jai nustatytas sunkus – 3,05 promilių girtumas.

Po pusvalandžio – apie 19.40 val. Šilainių prieigose esančioje Girios gatvėje panašios būklės nutvertas automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas, gimęs 1981 m. Jam taip pat nustatytas sunkus girtumas – 2,59 promilės.

Beje, yra pagrindo įtarti, kad minėtoje Kauno dalyje penktadienio vakare vyko kažkoks smarkus pokylis arba pro ten į namus vedė kelias iš kažkur kitur vykusios audringos užstalės. 00.25 val. Liucijanavos gatvėje, esančioje ne per toliausiai nuo Girios gatvės, buvo demaskuotas taip pat sunkai apgirtęs automobilio „Fiat Ducato“ vairuotojas. Šis kelių erelis, pripūtęs į alkoholio matuoklį 2,63 promiles, neturėjo ir teisės vairuoti transporto priemonę. Viskas baigėsi tuo, kad jis nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Apie tai, kad šis piktybinis Kelių eismo taisyklių pažeidėjas būtų patyręs kokius nors sužalojimus, Kauno policija savo suvestinėse nepraneša.

Tačiau tai buvo ne vienintelis eismo įvykis, kurį penktadienio vakarą Kaune sukėlė neblaivus vairuotojas. Apie 21.15 val. T. Masiulio gatvėje apgirtęs automobilio „Audi“ vairuotojas kliudė BMW. „Audi“ vairavusiam 1997 m. gimusiam jaunuoliui nustatytas vidutinis girtumas – 2,29 promilės.


Šiame straipsnyje: kaunaspolicijagirti vairuotojai

NAUJAUSI KOMENTARAI

senas krienas

senas krienas portretas
taigi sake, kad lietuviai nebegeria. Cia dezinformacija kazkokia

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kodėl rašote apie visus kauniečius? Aš penktadienį ir šeštadienį nieko negėriau nes reikėjo į darbą. Va šiandien tai bus...Rytoj man į darbą nereikia!

Tai

Tai portretas
Ji ne mildažyti, nebus straipsnių, niekas vargšės neišteisins. Gaila moteriškės.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių