Kauno prieigose su vilkiku apsivertusius portugalus išgelbėjo lieknumas?

  • Teksto dydis:

Šeštadienio paryčiais - apie 5.30 val. Kauno specialiosioms tarnyboms buvo pranešta apie Laisvosios ekonominės zonos (LEZ) prieigose apsivertusį vilkiką. Pagalbos reikėjo dviems iš jo kabinos negalėjusiems išlipti portugalams.

Apie nelaimę pranešė pravažiuojančio automobilio vairuotojas. Kaip paaiškėjo vėliau, eismo įvykį patyrę portugalai nemoka jokios užsienio kalbos.

Anot į įvykio vietą atskubėjusių greitosios pagalbos medikų, nė vienas iš nelaimėlių, kuriems išsiropšti iš ant šono gulinčios kabinos dugno padėjo ugniagesiai, labai nenukentėjo.

"Nors ir suvirto vienas ant kito, bet abu lieknučiai, todėl ir viskas laimingai baigėsi", - pasakojo portalui kauno.diena.lt greitosios medikai. Po apžiūros įvykio vietoje jie į Klinikas išvežė tik vilkiką vairavusį 51-erių metų portugalą. Įtarta, kad jis galėjo pasitempti kaklo raiščius.

Nukentėjusiojo 47-erių metų kolega įvykio metu snaudė. Padedamas ugniagesių gelbėtojų, jis išsiropštė laukan be batų ir vilkėdamas pernelyg lengvais paryčių oro temperatūrai drabužiais.

Viena iš versijų, kad galėjo užsnūsti ir vilkiko vairuotojas.

Be to, pirminiais duomenimis, tuo metu Karmėlavos apylinkėse įkyriai lijo. "Gal nepasirinko saugaus greičio", - buvo linkę neatmesti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai. Jų teigimu, apvirtęs vilkikas vežė krovinį parduotuvių tinklui "Lidl". Tačiau, šis buvo uždaroje priekaboje, todėl šį kartą jokios gėrybės važiuojamoje kelio dalyje nepabiro. O ir apvirtęs vilkikas, laimei, kelio neužtvėrė.

Tačiau, ugniagesiai gelbėtojai konstatavo, kad apgadintas jo kuro bakas ir iš šio nestipriai varva degalai.


Šiame straipsnyje: avarija LTapsivertė vilkikasavarija LEZ prieigoseportugalai

NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
KAI KURIUOSE GYVENTOJŲ SLUOKSNIUOSE ''P O R T U G A L A I S'' VADINAMI V I L N I E Č I A I .

Lll

Lll portretas
O tai mums lietuviu kalba orgi skaitosi užsèniečiu? Visai nusišneki

portugalai nemokėjo jokios užsienio kalbos

portugalai nemokėjo jokios užsienio kalbos portretas
net portugališkai?tai ten ateiviai
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių