Kleboniškio miške rastas vyro lavonas

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą į Kaune esantį Kleboniškio mišką skubėjo policijos ir medikų ekipažai. Miške buvo rastas vyro lavonas.

„18.04 val. gavome pranešimą, kad Kleboniškio miške rastas negyvas vyras. Lavoną pastebėjo moteris. Vyrui galėjo būti apie 50 metų“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno miesto policijos budėtojas.

Į klausimą, ar kūnas rastas matomoje vietoje, ar paslėptas po šakomis, pareigūnas negalėjo atsakyti.

Kaip pranešė Policijos departamentas, rugpjūčio 28 d. apie 18 val. Kauno rajone, Naujasodžio kaime, Kleboniškio miške, rastas mirusio vyro, gimusio 1975 m., kūnas su daugybinėmis durtinėmis žaizdomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Niekas nereikalauja mirties bausmės už netyčinę žmogžudystę, o savavališkai (be teisinio pagrindo) sąmoningai kitą nužudęs jau ne žmogus, ir jam žmogiškos normos NEBEGALIOJA.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai Lukašenkos paklausė, kada panaikins mirties bausmę, atsakė, kad kai tauta nubalsuos už tai . Kol kas 75 proc baltarusių yra už bausmę. O mūsų nuomonės tuo klausimu niekas net neklausia. Nuolankiai vykdo, ką Briuselio išsigimėliai užsimano, o mūsų šuneliai nuolankiai pakartoja. Tai kur daugiau tikros demokratijos, natūraliai kyla klausimas ?

Anonimas

Anonimas portretas
net netyria, isitikinau-tyrejai miega ...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių