Namo kieme Jonavoje įkliuvo narkotikų platintojas

  • Teksto dydis:

Jonavoje penktadienį sulaikytas narkotikų platinimu įtariamas 1991 metais gimęs vyras.

Vyras, kuris turėjo du maišelius su augalinės kilmės narkotine medžiaga, sulaikytas apie 20.45 val. Kosmonautų gatvėje esančio namo kieme, pranešė Policijos departamentas.

Kratos metu vyro namuose rasti trys paketai su augalinės kilmės narkotine medžiaga (apie 2 kg svorio), elektroninės svarstyklės, maišeliai su augalinės kilmės narkotine medžiaga ir grynieji pinigai.

Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Protingesnis uz jus

Protingesnis uz jus portretas
Lojat gerai, kad pagavo zmogu, nes kaimynai apsitranke blogi, jus esat atrofave ir jusu smegenims truksta gryno oro ir pasaulio pazinimo, 100 procentu atostogas mate tik palangoje, galbut viena karta leidot sau atostogas turkijoje. Esat liudni seni be pinigu ir su nusiskundimais apie dalykus kuriu net nesat pabande. Ciulpkyt b.b (skaitosi bibi nes durneliai ir sito nesuprasitm) bus juokinga kai anuke jusu atsises uz suktine. Verksit kulvos verksit

anonimas

anonimas portretas
Galima butu platinti visiškai civilizuotai , pvz. Snoriuko kioskeliuose , čia ir kasos aparatui vietos rasis .

dj

dj portretas
Liux kad sugavo- tai ant tiek baisus tie apsiruke zmones?? Ka jie daro apsiruke, kad jums taip maiso? Matyt geriau salia pijoku gyvent, tie tai nieko blogo nepadaro prisigere (nei zmonu nemusa, su peiliais/kirviais nelaksto ir t.t.|).
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių