Ilgąjį savaitgalį lydi nelaimės: pakaunėje aptiktas skenduolis, Kaune į konteinerį įkrito vyras

  • Teksto dydis:

Šeštadienio ryte pasiteiravus budėjimą baigiančio Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Pajėgų valdymo skyriaus pareigūno, kokia buvo praėjusi para, šis atsakė: „Nieko ypatingo – rami.“ Nebuvo linkęs jis išskirti ir jokių per ją atliktų gelbėjimo darbų. Tik, kažin, ar su tuo sutiks mažiausiai dviejų į praėjusios paros Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestines patekusių asmenų artimieji.

Remiantis minėtomis suvestinėmis, penktadienį, 12.52 val., Kauno ugniagesių gelbėtojų pagalbos tradiciškai paprašė policija. Jos atstovas pranešė, kad Nemune ties Zapyškio seniūnijos Kluoniškių kaimu rasta valtis – reikia atlikti žmogaus paiešką.

Ugniagesiai gelbėtojai praneša aptikę ieškoto žmogaus kūną po trijų valandų paieškų – 15.50 val. jis rastas 30 metrų nuo kranto.

Kauno policijos atstovė šią ugniagesių gelbėtojų suvestinių informaciją papildė tuo, kad praeiviu prisistačiusio asmens pranešimas apie pastebėtą apvirtusią valtį buvo gautas 12. 10 val. O skenduolį ugniagesių gelbėtojų narai aptiko maždaug už kilometro nuo jos radimo vietos.

Nustatyta, kad velionis – tos pačios Zapyškio seniūnijos tik kito kaimo gyventojas, kuris buvo gimęs 1960 m.

Pirminės velionio apžiūros metu jokių išorinio smurto žymių ant jo kūno nepastebėta.

Yra praėjusios paros Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėje ir vieno Taikos prospekto gyventojo pranešimas, užregistruotas 19.20 val. Jis teigė matęs per balkoną, kaip į giluminį šiukšlių konteinerį įkrito vyras.

Ugniagesiams gelbėtojams atvykus į įvykio vietą, konstatuota, kad į giluminį šiukšlių konteinerį įkritęs nelaimėlis – dviejų metrų gylyje.

Įleidus į konteinerį ištraukiamas kopėčias, pilietis išlipo pats. Tačiau, anot jam tai padėjusių padaryti ugniagesių gelbėtojų, elgėsi neadekvačiai, dėl ko greitosios medikai jį išvežė į gydymo įstaigą.

Su pastaruoju sakiniu gali būti susijęs, kaip skelbia kalendoriaus lapelis, šiuo metu dangaus skliaute kabantis pilnėjantis priešpilnis. Tačiau yra buvę atvejų, kai žmonės atsiduria minėtų konteinerių spąstuose, pavyzdžiui, bandydami išsitraukti, bepilant šiukšles, ten įkritusį raktą nuo buto durų.

Kokios šį kartą nelaimės aplinkybės, neaišku. Anot policijos atstovės, duomenų, kad į šiukšlių konteinerį įkritęs 28-erių metų asmuo būtų neblaivus, nėra. O, atsižvelgiant į medikų sprendimą vežti jį į gydymo įstaigą, nepradėtas ir šio įvykio aplinkybių tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
per balkona tiesiai i siuksledezia ? kiba parkuras nepaejo ?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių