Kauniečių pamėgtoje poilsio vietoje rastas komos būsenos vyras

Ankstų penktadienio rytą į Panemunės šilą, prie vadinamojo Trijų mergelių tilto, vyko greitoji medicinos pagalba. Ją iškvietė praeiviai, kurie susirūpino Nemuno pakrantėje pamatę žmogų be sąmonės. 

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, pranešimą apie nelaimę greitoji medicinos pagalba gavo 7.22 val.

Pasak Kauno greitosios medicinos pagalbos (GMP) atstovės, į nelaimės vietą iškart išsiųstos dvi greitosios medicinos pagalbos brigados – iš Šančių, į įvykio vietą atvyko per 11 minučių, ir iš Pramonės prospekto. Iš šios vietos į Panemunę vykęs reanimobilis nelaimėlį pasiekė per 13 minučių.

Pasiekus iškvietimo vietą, pusnuogis vyras rastas gulintis pliaže, be sąmonės. Kaip teigė GMP stoties atstovė, žiūrovų aplink buvo daug, tačiau gulinčiojo niekas net neapdengė.

Suteikus būtinąją pagalbą vietoje rastas vyras nuvežtas į Kauno klinikos. Pasak GMP stoties atstovės, vyras buvo komos būsenos.

„Facebook“/Gedimino J. nuotr.

Socialiniuose tinkluose pasirodė šios nelaimės nuotraukų, prie kurių buvo įrašai su kritika greitosios medicinos pagalbos operatyvumui.

„Tos minutės, kol medikai pasiekė be sąmonės žmogų, buvo tarsi amžinybė“, – rašė vienas nelaimės liudininkas.

GMP stoties atstovai portalui kauno.diena.lt teigė, kad atvykimo laiką šiuo atveju šiek tiek prailgino tai, kad greitosios pagalbos automobiliai iki iškvietimo vietos turėjo važiuoti smėliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai

Labai portretas
Paprastas dalykas, zmogus uzsimirses susileido antra doze insulino ir isjunge. Buvo taip mano draugeliui, gerai kad kazkas greit pamate, atvaziavo suleido gliukozes ir atsigavo, bet va uzdelsus, jei nemirsi tai gali but smegenys nedryztamai pazeistos....

Praeiviai

Praeiviai portretas
Tikri kovenski buduliai,gerai kad nesusparde.

Kaunas

Kaunas portretas
Gal tas žmogus iš vakaro liko orai dabar tvankūs saulė spigina išėjo į gamtą bloga pasidarė rašo mokina gi kas turi problemų su širdimi kad reik vengti saulės...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių