Petrašiūnų trileris: pas neblaivų grasintoją policija įlipo per trečio aukšto balkoną

  • Teksto dydis:

Vėlų pirmadienio vakarą į Kauno areštinę pateko neblaivus Petrašiūnų gyventojas, kurį policijai, padedant ugniagesiams, pavyko iškrapštyti iš jo namų tik pastačius trečiąjį aukštą siekiančias kopėčias. Sulaikytasis įtariamas grasinęs nužudyti nepilnametę.

Šiandien šiam 44-erių metų asmeniui turėjo būti pareikštas įtarimas grasinus susprogdinti, padegti ar padaryti kitokią pavojingą gyvybei ar sveikatai veiką. Būtent pagal tokią Baudžiamojo kodekso straipsnio, numatančio atsakomybę už grasinimą nužudyti, už ką gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų, dalį yra pradėtas jo atžvilgiu ikiteisminis tyrimas.

Anot teisėsaugininkų, taip bumerangu gali grįžti neatsargus svaidymasis grasinimais. O minėtas įtariamasis sulaikymo metu buvo neblaivus. Jam nustatytas 2,13 prom. arba vidutinis girtumas.

Pranešimą apie šio asmens grasinimą nepilnametei gavusi Kauno policija, nuvykus į jo gyvenamąją vietą viename R.Kalantos daugiabutyje, veltui beldė į įtariamojo buto duris. Šių niekas neatidarė, nors žinota, kad jis namuose.

Netrukus pastebėtas ir praviras įtariamojo buto trečiajame aukšte langas. Todėl tradiciškai paprašyta ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Šių pastatytomis ištraukiamomis kopėčiomis policijos patruliai ir pateko į įtariamojo butą. Ir netrukus jis buvo iš šio išvestas su antrankiais.

Įtariamasis – jau teistas. Tačiau, pirminiais duomenimis, už kažkokį nesunkų nusikaltimą. Ir nepriklauso nepilnametės, kuriai galimai grasino, artimųjų ratui. Į policiją, pirminiais duomenimis, kreipėsi kažkas iš pastarųjų ar net pati nepilnametė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BBD

BBD portretas
Ketūrleris,tai jie tam ir yra mentai, kad kažką darytų, ar tik sėdėt ir algas imt?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių