Į Petrašiūnus skubėjo pareigūnai: kilo konfliktas, sumuštas vyras

  • Teksto dydis:

Sekmadienį socialiniuose tinkluose pasirodė informacija apie incidentą Petrašiūnuose. 

„Petrašiūnuose, prie „Šilo“, ant žiedo“, – šiek tiek po 16 val. buvo rašoma prie nuotraukos feisbuko grupėje „Kur stovi policija Kaune“. Joje užfiksuoti trys policijos pareigūnų automobiliai, matosi, kad policininkas laiko dviratį. 

Internautai pradėjo spėlioti, kad gal šioje vietoje buvo kliudytas dviratininkas, stebėjosi, kodėl į įvykio vietą atvyko nemažai policijos pareigūnų.

„Čia kaip koks banko apiplėšimas, kad tiek pareigūnų automobilių“, – rašė internautas.

Policijos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvyko konfliktas, o ne eismo įvykis ir dviratininkas nebuvo kliudytas. Pranešimas apie tai buvo gautas 15.23 val.

„Gatvėje įvyko konfliktas tarp žmonių. Pirminiais duomenimis, kažkas buvo sumuštas. Daugiau informacijos neturiu“, – teigė policijos atstovas.

Vėliau policijos atstovai pateikė ir daugiau incidento aplinkybių.

„Susimušė du žmonės. Vienas vyras sulaikytas, o su kitu –  nukentėjusiu vyru – pareigūnai bendrauja, atlieka procesinius veiksmus. Nukentėjęs vyras dėl veido sumušimo pristatytas į gydymo įstaigą“, – sakė policijos atstovas.

Sulaikytasis yra neblaivus – jam nustatytas 2,71 prom. girtumas. 

Įvykio vietoje dirbo trys policijos ekipažai. „Įtariamasis buvo pasišalinęs, bet pareigūnai pagal požymius asmenį sulaikė šiek tiek toliau nuo įvykio vietos“, – teigė policijos atstovas.

Panašu, kad Petrašiūnuose sekmadienį netrūko veiksmo. Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties atstovė portalui teigė, kad medikai į R. Kalantos gatvę vyko anksčiau – apie 13 val. 

„Tuomet išgėręs jaunas, apie 30 metų, vyriškis neturėjo nei piniginės, nei raktų su savimi. Prasidėjo panika, – paklausus, ar jis galėjo būti sumuštas, pamainos vyresnioji gydytoja teigė, kad niekas jo neskriaudė. – Kvietėsi pareigūnus, nes negalėjo įeiti į namus. Praktiškai medicininės pagalbos jam nereikėjo.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Ten chebra iš nakvynes namų pastoviai trainiojasi. Šiaip pastoviai ten prie šilo ar už jo asmenys vartoja alkocholi. Tokiu problemu nekiltu jei iškeltų nakvynes namus kur toliau kur mažiau liaudies ir alkocholio parduotuviu, nes petraskese ju del to ir padaugejo nes atsiranda klienturos.

Petrašiūnas

Petrašiūnas portretas
Prie parduotuvės "Šilas" laiptelių (M.Gimbutienės gatvė) nuo ryto iki vakaro sėdi apspangę gražuoliai ir gražuolės.

oho

oho portretas
rašeivoms visiškai visiškai stogeliai pavažiavo, komentuoja kažkokias nesąmones
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių