Pirmoji fejerverko auka Kaune – įkaušęs vyriškis

Nors paskutinės metų dienos popietę fejerverkus Kaune nuspręsta atšaukti, tačiau pirotechnikos prisipirkę gyventojai į dangų paleido tūkstančius įvairaus galingumo salvių. Kai kurie šūviai buvo labai nevykę – pataikė į žmones.

Kaip „Kauno dienos“ portalą informavo Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja Virginija Barankevičienė, pas pirmąją pirotechnikos auką teko skubėti dar prieš prasidedant fejerverkų škvalui.

22.50 val. medikai gavo pranešimą apie Pramonės prospekte nuo fejerverko nukentėjusių vyriškį.

„Maždaug penkiasdešimties metų vyras buvo gerokai įkaušęs. Akis sužalota, bet, laimei, manau, tragiškų pasekmių pavyks išvengti“, – sakė V. Barankevičienė.

Dešimt minučių po vidurnakčio buvo gautas pranešimas apie Karmėlavoje nuo fejerverko nukentėjusį žmogų. Dėl petardos padarytos žaizdos medikams teko skubėti ir pas Domeikavos gyventoją.

Fejerverkų salvių nestigo ir Kauno rotušės aikštėje, kur gyventojų atsinešamiems fejerverkams buvo atitverta atskira teritorija. Vidurnaktį ji virto tikra artilerijos zona, kuri dangų išmargino ornamentais, o aikštės erdvę užtvindė aitriais dūmais.

„Kol kas viskas gerai. Tačiau iki ryto dar visko bus“, – keliolika minučių po vidurnakčio prognozavo Rotušės aikštėje budintis policininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Tai labai ''sveika'' architektūros paminklams , kodėl miesto valdžia tai leidžia daryti vietose , kur daug architektūros paminklų

Duok girtam bet ką vis tiek padarys ne taip.

Duok girtam bet ką vis tiek padarys ne taip. portretas
Nuo durnumo ir girtumo vaistų nėra.

jo jo

jo jo portretas
pramones pr, staravierai jau puse vienuolikos pyskint pradejo nesulauke putino pazdravlienijaus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių