Policija ieško į IX fortą vedančias nuorodas apipaišiusių chuliganų

  • Teksto dydis:

Kažkas šiomis dienomis itin negražiai pasielgė ir dažais apipaišė nuorodas į Kaunui ypač reikšmingą vietą – IX fortą. Mačiusius ar ką nors žinančius apie šį veiksmą padariusius chuliganus prašoma pranešti policijai.

IX forto atstovai socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo nuotraukomis, kuriose matyti, jog baltais ir juodais dažais išterlioti nurodomieji ženklai, kuriais vadovaujasi į muziejų važiuojantys turistai. Kažkas ženklus išpaišė šiomis dienomis.

„Muziejus kreipiasi į Sargėnų ir Giraitės gyventojus, prašome pasidalyti informacija. Galbūt kas nors matė ar pažįsta asmenis, kurie kovo 6 d. arba kovo 7 d. ryte sugadino nuorodas, padedančias lengviau rasti kelią į Kauno IX forto muziejų Lietuvos ir užsienio turistams“, – rašoma prie nuotraukų.

Muziejaus atstovai tikino, kad grafičiais apterliota ir neseniai atnaujinta pėsčiųjų perėja. Istorinės vietos prižiūrėtojai viliasi, kad terliotojus pavyks surasti bei iš jų išsireikalauti atlyginti padarytą žalą.

„Neseniai perdažyta pėsčiųjų perėja taip pat pripaišyta. Raginame nelikti abejingais. Užkirskime kelią chuliganizmui, kurkime tvarkingą aplinką sau ir kitiems. Apie viešosios tvarkos pažeidimą pranešta policijai“, – skelbiama IX forto įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių