Prašo pagalbos: Kaune dingo senolė

  • Teksto dydis:

Socialiniame tinkle "Facebook" moteris prašo padėti surasti Kaune dingusią mamą.

"Prieš 30 min. iš namų išėjo mano mama, serganti demencija, gali nesiorientuoti aplinkoje, bet pasakys savo vardą ir pavardę. Gali įsėsti iš Petrašiūnų į 5, 9, 12 troleibusą, važiuoti link stoties", – pagalbos prašė dingusiosios dukra S. Čitavičiūtė-Griškonienė.

Pranešama, kad moteris buvo su rudu ilgu paltu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DANGUTĖ TADARAVIČIENĖ

 DANGUTĖ TADARAVIČIENĖ portretas
JI atsirado - greitai, nes buvo pasiėmusi mobilų telefoną .VAŽIAVO SU 5 TROLEIBUSU. Paprašė vairuotojo pagalbos ,kaip skambino savi į mobilų telefoną - pasakyti kurioje ji vietoje ir su kokiu troleibusu važiuoja . Vairuotojas buvo geradaris ,perdavė senutę saviem.

Eglė

Eglė portretas
Lapkričio 30 panasi senute,nepamenu palto spalvos,bet tamsus išlipo ryte apie 8.20 prie Kauno pilies.Klause žmonių kaip pasiekti autobusų stotį važiavo 10 troleibusu.Toks vyras jai kartojo gal 5 kartus kad turi išlipti pereiti gatvę ir sėsti į 7 arba 5 troleibusą.Tik pasako ji vėl klausia.Išlipo Kauno pilies stotelėje.

Edita Akelienė

Edita Akelienė portretas
Šiandien IKI Saulėtekis parduotuvėje labai panaši senolė apsipirkinėjo, tačiau moteriai pasijutus blogai buvo iškviesta greitoji pagalba. Moteris išvežta į ligoninę. Teiraukitės greitosios pagalbos ligoninėje.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių