Į priklausomybių centrą Kaune išleistas nuteistasis negrįžo į Pravieniškių koloniją

Į priklausomybių ligų centrą Kaune išleistas nuteistasis negrįžo į Pravieniškių pataisos namus – atvirąją koloniją, kur atlieka bausmę.

Kalėjimų departamentas pranešė, kad Donatas Čiumbaras pasišalino ir negrįžo, kai buvo išleistas į Kauno priklausomybės ligų centrą.

Departamento atstovė Irmina Frolova-Milašienė BNS sakė, kad D. Čiumbaras ir dar trys nuteistieji kolonijos automobiliu buvo pavežti iki Kauno.

Tačiau iš priklausomybių centro į pataisos namus grįžo tik trys nuteistieji.

Paskelbta už viešosios tvarkos pažeidimą kalinčio D. Čiumbaro, gimusio 1987 metais, paieška. Turinčius informacijos apie nuteistojo buvimo vietą prašoma pranešti telefonu 112.

Asmens paiešką vykdo Kalėjimo departamento pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tu matai

Tu matai portretas
Ernestai tau smegenys laikui begant atrofavosi ar jau gimei toks?

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių karo kurstymas, propoganda. Suverinės teisės ir laisvas savarankiškas valdymasis tautų, kurios buvo jėga prijungtos, turi būti atstatytos. Reikia judraus, kintantis, pasižymintis greita, ryškia plėtote, turintis daug vidinės energijos, drasių asmenybių, kurios pajėgtų vertingus artisto brangakmenis iškelti į saulės šviesą, kad jų vertingumas paveiktų ir dabarties abejinguosius ir ateities kartoms paliktų aukos pavyzdį. Lietuvos Respublikos kauno vpk, darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Valdas Adamkus, Andrius Kubilius. Danguolė Šermukšnienė.Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių