Prieš Kėdainių medikę smurtavusio vyro byla perduota teismui, jis pripažįsta kaltę

Prieš Kėdainių medikę smurtavusio vyro byla baigta tirti ir antradienį perduota teismui, jis prisipažįsta kaltu.

„Jis su pareikštu kaltinimu sutinka ir prisipažįsta“, – BNS sakė prokuratūros atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Kauno apylinkės prokuratūros prokuroras viešosios tvarkos pažeidimu kaltinamo 32 metų G.S. bylą teismui perdavė su pareiškimu baigti procesą teismo baudžiamuoju įsakymu.

Prokuroras teismo prašo kaltinamajam skirti 3 tūkst. eurų baudą, pritaikius baudžiamojo įstatymo nuostatas, ji būtų sumažinta trečdaliu iki – 2 tūkst. eurų.

Ikiteisminį tyrimą atliko Kėdainių rajono policijos tyrėjai, tyrimui vadovavo Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus (Kėdainių) prokuroras.

Bylos duomenimis, sausio 1 dieną Kėdainių ligoninėje kaltinamasis G. S., būdamas neblaivus, įvairiais epitetais pravardžiavo ligoninės darbuotojus, neturėdamas sutikimo juos filmavo. Kaltinamasis, trikdydamas viešąją tvarką, nepagrįstai reiškė nepasitenkinimą medikų darbu, šaukė ant vienos iš ligoninės darbuotojų, ją stumdė, kol galiausiai – pargriovė ant žemės.

Kaip skelbė Kauno apskrities policija, konfliktas kilo, kai vyrui jau buvo suteikta medicininė pagalba. Ji buvo teikta, nes minėtas 32 metų asmuo ir dar du vyrai įsivėlė į konfliktą, po jo 32 metų minėtas vyras buvo pristatytas į medicinos įstaigą, jam nustatyti nedideli sumušimai ir neblaivumas – 1,73 promilės alkoholio.

Už viešosios tvarkos pažeidimą gali būti skiriami viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Nežinau kas ta medikė ir kokia jos specialybė, bet nelabai protingai atrodo kai pati pirma puolė ji stumdyti, bent jau šiame video taip atrodo.

etik mat...

etik mat... portretas
pati ne ka maziau stumde vyrioka, ko norejo ,ta ir gavo.Glejo liudniau viskas baigtis jei tik vyrui nervai but neleide tvardytis.Dar visai neblogai bande issisukti nuo tos kvaisos,pati kaip erke kabinosi.Matosi kad abu vienodo lygio,tik mergele blaiva budama ne ka geriau elgesi . Medikai ispindejo per pandemija,priprato nieko neveikt ir kvailinti zmones.

Į Lietuvos

Į Lietuvos portretas
Feministinius teismus papulti= kaip į pragara papulti. Lygiai tas pats. Apie teisingumą, teisybę- pamirškite. Natūralu, jei žmogus atsakomybės neneša už savo veiklą, natūralu kad daro ką nori. Ir su laiku tik blogiau..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių