Savaitgalio tragedija: padėti žuvusiajam buvo neįmanoma?

  • Teksto dydis:

Naktį į šeštadienį prie vieno Šiaurės prospekto devyniaaukščio radus jame gyvenusio 20-mečio kūną, buvo sulaikyti trys jaunuoliai, buvę su juo paskutinę gyvenimo valandą. Tačiau jokie įtarimai po apklausos policijoje jiems nepareikšti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.

Kaip jau rašyta, apie tragediją buvo pranešta apie 2.30 val.

Pirminiais duomenimis, apie ją pranešė minėti kartu su velioniu buvę asmenys. Žuvusysis gyveno šio daugiabučio šeštajame aukšte. Ir tą vakarą turėjo svečių.

Vakarojant vartotas alkoholis. Tačiau, buto šeimininkas savo žūties valandą buvo blaivus. Anot svečių, jis blogai jautėsi. Ir po kurio laiko išėjo į kitą kambarį – su balkonu. Jo nesulaukus, ten nuėjo ir kažkas iš svečių. Kambarys buvo tuščias, o buto šeimininkas gulėjo daugiaaukščio papėdėje.

Pranešę apie tai, jo svečiai, vadovaujami greitosios pagalbos stoties dispečerio, dar bandė draugą gaivinti. Tačiau, atvykęs greitosios medicinos pagalbos ekipažas konstatavo jo mirtį.

Pradėto ikiteisminio tyrimo baigtis priklausys nuo velionio palaikų skrodimo rezultatų. Nors kol kas realiausia versija – kad jo žūtis neturi nusikaltimo požymių, dar laukiama atsakymo, ar ant palaikų neaptikta jokių smurto ar grumtynių požymių ir, ar patirti mirtini sužalojimai būdingi kritimui iš didelio aukščio.

Pirminiais duomenimis, nė vienas iš šio tragiškai pasibaigusio vakarėlio dalyvių iki šiol policijai nebuvo žinomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na taip

Na taip portretas
Užuojauta artimiesiems. Gaila labai gaila jauno žmogaus. Komentatoriai baikit teisti nežinodamu ar žinodami, nes...patys ne be nuodėmių

Bronx

 Bronx portretas
Susirinko ekspertai

Paprasta

Paprasta portretas
po alkoholio visiems atrodo kad jie moka skraidyti. Isvada: Karantino metu uzdrauskite alkoholio pardavima!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių