Pakaunės gyventojus šiurpinęs plėšikas suimtas dviem mėnesiams

  • Teksto dydis:

Kauno rajone, Ežerėlyje, sulaikytas praėjusią savaitę du namus apiplėšęs vyras trečiadienį teismo sprendimu suimtas dviem mėnesiams.

Taip pat bus sprendžiama dėl viename iš plėšimų dalyvavusio jo bendrininko suėmimo.

Kaip pranešė Kauno apskrities policija, anksčiau už panašius nusikaltimus jau teistas 1993 metais gimęs vyras ir 1982 metais gimęs bendrininkas buvo sulaikyti pirmadienį Ežerėlio miestelyje.

Įtariama, kad abu vyrai praėjusį penktadienį pasibeldė į Dievogalos kaime esančio namo duris bei langus ir prisistatę šeimininko pažįstamais pateko į vidų. Iš name buvusių dviejų vyrų jie grasindami reikalavo pinigų, tačiau jų negavę pasišalino pavogę tris, apie 540  eurų vertas, vejapjoves.

Sekmadienį 1993-aisiais gimęs vyras pro langą įlipo į Ežerėlyje gyvenančios moters namus ir grasindamas iš jos pagrobė 240 eurų.

Kauno apylinkės teismo Kėdainių rūmai trečiadienį pranešė, kad dviem plėšimais įtariamą 1993 metais gimusį R. R. leista suimti dviem mėnesiams.

Teismas pažymėjo, kad vyras anksčiau yra teistas septynis kartus, o naujus nusikaltimus yra įtariamas padaręs dar neišnykus teistumui.

Taip pat teigiama, kad sulaikytas policijos pareigūnų įtariamasis pabėgo iš tarnybinio automobilio ir dar kartą buvo surastas tik su kinologų pagalba. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
laikas patiems ginkluotis, buduliai jau per langus braunasi

Edmundas

Edmundas portretas
Jie ką , nepilnamečiai , kad mordos uždengtos , o jeigu jie nieko dėti tai kodėl juos sulaikė ir uždėjo apyrankes .

kaimietis...

kaimietis... portretas
net visi jo duomenys atskleisti...,užtat kad anglijoj...diskriminacija...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių