Tik per plauką išvengta nelaimės: sunkiasvoris automobilis rėžėsi į mašiną

  • Teksto dydis:

Penktadienį Panerių gatvėje, Vilijampolėje, tik per plauką išvengta didesnės nelaimės, kai į stovintį lengvąjį automobilį trenkėsi sunkiasvoris.

Avarija įvyko ryte, kai mama ruošėsi vaikus vežti į dienos centrą.

Moteris į automobilį buvo sudėjusi reikalingus daiktus ir grįžo namo paimti vaikų, kurių vienas – su negalia. Tuo metu į prie kelkraščio stovėjusį jų šeimos automobilį ir trenkėsi vilkikas.

Automobilį saugiau parkuoti kieme, o ne judrios gatvės kelkraštyje, tačiau dėl vaiko negalios buvo gauti leidimai įsirengti atskirą įėjimą į butą. Prie šio įėjimo mama ir buvo palikusi mašiną.

Dienos centro, kurį lanko minėtos moters atžalos, įkūrėja ir vadovė Loreta Mickūnaitė paviešino nuotrauką, kurioje matyti tai, kaip atrodė automobilis po avarijos. L. Mickūnaitė pastebėjo, kad laimei, jog viduje nebuvo žmonių, kad nesprogo mašinoje įmontuota dujų įranga.

„Mama atsiuntė nuotrauką ir parašė, kad vaikai saugūs“, – sakė L. Mickūnaitė. 


Šiame straipsnyje: avarija LTstovintis automobilisnelaimėPanerių gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

to Šoferis

to Šoferis portretas
atleisk, bet tu visiškai bukas, o jei tarkim automobiliui nuleistų ten ratą? sunkvežimis galėtų ji traiškyt? sunkvežimis yra kaltas, o jei kažkur kažko nematai ar negali persirikiuot - važiuok saugiu greičiu, moteriai ką max gali - išrašyt baudą dėl stovėjimo po ženklu, bet jei ji turi visus neįgalumo popierius - tai jai niekas negresia, kaltas sunkvežimis, kaltas 100%

Hmm

Hmm portretas
Kaltas sunkvezimio vairuotojas bet gal srautas didelis pries ji vaziavo koks busas persirikiavo staiga o sunkvezimiui ir nera kur dingti

Jooo..

Jooo.. portretas
Galima statyti ar negalima - tai kitas klausimas. O daužyti - tai tikrai negalima!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių