Tarp Kalniečių daugiabučių aptikta negyva moteris

  • Teksto dydis:

Septyniasdešimtmetė kaunietė buvo rasta be gyvybės ženklų ne per toliausiai savo namų Kalniečių mikrorajone apie 3 valandą nakties. Jos asmenybė nustatyta to paties ketvirtadienio vakare.

Anot teisėsaugininkų, jų šios velionės radimo laikas nešokiravo. Nemažai nemigos kankinamų žmonių išeina naktimis pasivaikščioti. Vienas panašus asmuo, taip pat atsidūręs tokiu laiku K.Škirpos gatvėje, kuri praktiškai yra pravažiavimas tarp daugiabučių kiemų, velionę ir aptiko.

Konstatavus, kad per pirminę velionės kūno apžiūrą jokių išorinio smurto žymių nepastebėta, tradiciškai pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Versija, kad velionė galėjo būti benamė ar asociali, buvo atmesta iš karto. Tačiau iš pradžių dar abejota, ar ši greičiausiai viena gyvenusi žilaplaukė sukniubo amžiams išėjusi pasivaikščioti, ar išvedusi augintinį, kuris po to galėjo pabėgti ir šiuo metu klaidžioja po mikrorajoną.

Velionė atpažinta tik ketvirtadienio vakare, t.y. gerokai vėliau, negu po nelaimės buvo aptikti jos palaikai. Tai padarę velionės kaimynai, kuriems, kaip ir kitiems Kalniečių gyventojams buvo parodyta jos nuotrauka, patikslino, kad augintinio, kurį vedžiotų, ši senjorė, gyvenusi toje pačioje K.Škirpos gatvėje, neturėjo. Apsistota ties prielaida, kad nelaimė įvyko moteriai išėjus pasivaikščioti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PUIKU

PUIKU portretas
Taip padaryk sau ant galvos,gal protelis atsigaus

columbia pictures

columbia pictures portretas
duodu kuprine prisikt foto is dainavos/bangladeso rajono,kalnieciuose tokiu balkonu nusiktu balandziu su ziburiu nerasi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių