Už smurtą sulaikytas kaunietis areštinėje mirė

  • Teksto dydis:

Kauno policijos areštinėje mirė sulaikytasis.

Kaip skelbia policija, 56 metų vyras mirė ketvirtadienio rytą, apie 7.57 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinės kameroje.

Vyras buvo sulaikytas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatant atsakomybę už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Gerai kad išvežė ,gerai kad mirė. Nėra gero žmogaus, nereikia ir tokio.Tegul ilsėsis ramybeje ,kiti galės ramiai gyventi."Dydvyris" iš išgąsčio ištempė kojas.

Tiesa

Tiesa portretas
Psichinių ligonių kažkodėl neveža,turinčių smegenų išemija. Tokie sugeba įrodinėti policijai kad nekaltas o kaltas tampa kiekviena dieną kenčiantis nuo ligonio elgesio artimas žmogus. Psichiatrijos gydytojai tokių gydyti negali ,nes jų nuvesti pas juos negali,sako kvieskite policija Užėjus priepuoliui, policiją atvažiavus nevaza ,nes išsigandęs aprimsta ,policijai atrodo kad nieko blogo. Tačiau artimiem žmoniem reikia su durniu gyventi kiekvieną dieną ,reikia saugotis kad ko nepradėtų i maistą,bado kūną užmigus ,leidžia kažkąbi kojas,nejauti matomai tokios medžiagos kurios užmigdo kietai. Toks žmogus vienas tą padaryti negalėtų ,manau yra suinteresuotas bendrininkas.Nusikaltėlis su psichiškai nesveiku. gali palengva nužudyti.Šis paprašytas atvejis yra perduotas policijai.Tolimesnė veiksmų eiga bus nagrinėjama pačių. O tada bus paviešinta apie policijos darbą ,apie tuos kurie naudojasi invalidais ir lieka nenubausti. Niekas nekaltas kad tas smurtautojas mirė.

!

! portretas
Turėjo policija surašyti protokolą ir paskirti baudą, nevežti į areštinę. Policija viršino įgaliojimus.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių