Vidurdienio gaudynės Kauno centre: vienais šortais dėvintį keistuolį vaikėsi būrys policininkų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį apie 10.45 val. Savanorių prospekte – priešais „Saulės“ gimnazijos langus veidu į grindinį būrio policijos pareigūnų buvo paguldytas vienais šortais dėvintis gana agresyviai, sprendžiant iš įvykio liudytojų užfiksuotų šių grumtynių vaizdų, nusiteikęs plikagalvis.

Kauno policijos atstovė šią informaciją, kurią portalo kauno.diena.lt gavo iš skaitytojų, papildė tuo, kad tai jau buvo gaudynių, prasidėjusių dar E.Ožeškienės gatvėje, pabaiga. 10.17 val. buvo gautas nuo bėgimo uždususio sutrikusio vyro pranešimas, kad kažkoks keistuolis, dėvintis vienais šortais, ėjęs pro jo automobilį minėtoje gatvėje, pagrobė jo ką tik iškrautą krepšį su asmeniniais daiktais.

Pranešėjas teigė dar bandęs vagį vytis. Tačiau šis buvo agresyviai nusiteikęs. Ir jam atimti iš šio keistuolio, ne tik pagal aprangą, savo krepšio nepavyko.

Skaitytojo nuotr.

Pagal nukentėjusiojo nurodytą vagies pasišalinimo kryptį bei išvaizdą jis buvo sulaikytas jau minėtoje Savanorių prospekto vietoje. Keliems jam pavymui pasiųstiems policijos ekipažams pastebėti nuogalių nebuvo sudėtinga. Nors šis jau buvo ir be grobio, kurį pakeliui išmetė, o gal tiesiog bandė paslėpti.

Viskas baigėsi tuo, kad po sulaikymo 1978 m. gimęs ilgapirštis buvo išvežtas į specifinės paskirties ligoninę. Anot policijos atstovės, tokį sprendimą lėmė ne tik jo poelgis, bet ir agresyvumas.

Panašu, kad jokio ikiteisminio tyrimo dėl šio įvykio nebus pradėta, nes apvogtasis savo krepšį atgavo, o įtariamasis už savo veiksmus, dangaus skliaute vis dar kabant pilnačiai, nelabai gali atsakyti.

Skaitytojo nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bomza... salnos buvo...

bomza... salnos   buvo... portretas
galva atsale....i suprato ka ziema arteja... laikas susirast silta gera nemokama busta...

Jadvyga

Jadvyga portretas
Gal vaikis valgyt norėjo ir neturėjo už ką nusipirkt, o jūs...

Jo

Jo portretas
Stai kaip atsitinka kai prisiryja visokiu ratuku. Individas sukaušėjo ir tiek.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių