„Kauno dienos“ studijoje – aktorė G. Siurbytė: esu genialus šūdas

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi šiuo metu kino teatruose rodomo filmo „Man viskas gerai“ pagrindinio vaidmens atlikėja, prodiuserė ir scenarijaus bendraautorė Gabija Siurbytė su filmo režisieriumi, taip pat scenarijaus bendraautoriumi Ernerstu Jankausku.

Jie pora ne tik kūrybinėse dirbtuvėse, bet ir asmeniniame gyvenime, kartu kuriantys ir per LRT rodomą televizijos serialą „Trolių ferma“. Filme „Man viskas gerai“ G. Siurbytė sukūrė panikos atakų kamuojamos mokslininkės Marijos vaidmenį, kuriai gyvenimą apsunkina ne tik profesiniai iššūkiai, bet ir sudėtingi santykiai su artimaisiais.

Aktorė pasakoja, kad filmas ir jos vaidmuo sulaukė įvairių komentarų, nuo „genialu“ iki „šūdas“, tad juokaudama nusprendė, kad geriausiai jos gebėjimus apibendrina frazė „genialus šūdas“.

„Kauno dienos“ studijoje kūrėjų pora papasakos apie sudėtingus filmavimo užkulisius, kuriuose pagrindinio vaidmens atlikėjai talkino ir kaskadininkai, o jai pačiai teko įveikti įvairias baimes. G. Siurbytė atvirai kalba ir apie realiame gyvenime ją kamuojančias panikos atakas, tad šis pokalbis sudomins ne tik kino mėgėjus, bet ir visus, besidominčius žmogaus vidiniu pasauliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš sužavėtas

Aš sužavėtas portretas
tai ji iš vidaus organų

žmogus tai skamba išdidžiai

žmogus tai skamba išdidžiai portretas
tą žodį reikia rašyti iš didžiosios raidės

žvilgsnis iš analų

žvilgsnis iš analų portretas
išsižargalios Bonkė per savo sekantį koncertą, o ši tik viešai pakakoti gali
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių