Už piketą D. Kedžio šalininką siūloma pasiųsti už grotų

Vienas aktyviausių Drąsiaus Kedžio ir Neringos Venckienės šalininkų Andrius Lobovas sulaukė nemalonios žinios. Už piketą prie Kėdainių rajono apylinkės teismo prokurorai jonavietį paprašė trims mėnesiams pasiųsti už grotų.

Ikiteisminis tyrimas dėl trukdymo teisėjo darbui ir teismo įžeidimo buvo pradėtas po A. Lobovo ir dar kelių Garliavos aktyvistų viešai surengtos akcijos. Prieš Kėdainių rajono apylinkės teismui priimant sprendimą dėl Laimutės Stankūnaitės dukters perdavimo, prie to paties teismo protestuotojai laikė plakatus ir užėjo teismo pirmininko Vitalijaus Kondratjevo kabinetą.

Už tai A. Lobovas jau buvo nubaustas, tačiau prokuroras Aurelijus Navickas nutartį apskundė.

„Man jau buvo paskirta 1000 Lt bauda, bet prokurorai apskundė, jie nori mane įkalinti. Tai precedento neturintis atvejis, kai už plakatų laikymą sodina į kalėjimą“, – teigė A. Lobovas.

„Tai yra nusikaltėlių klanas, ir aš tikrai nebijau šio žodžio – tai yra klanas“, – žodžių į vatą nevyniojo jonavietis.

A. Lobovo manymu, teisėjai netinkamai ir nesąžiningai atlieka savo darbą.

„Jie nėra dievai – jie yra paprasčiausiai žmonės, kurie atlieka darbą ir už tai gauna pinigus iš mokesčių mokėtojų kišenės. Jie privalo sąžiningai dirbti (...). Gyvename ne prokurorų ir teisininkų valdomoje valstybėje, gyvename banditų valdomoje valstybėje. Tai yra absurdas“, – piktinosi A. Lobovas.

Jonavos rajono apylinkės teismas verdiktą skelbs gegužės 3 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ko

ko portretas
pedofilai taip bijo?GAlėtų tai visus sukištų už grotų.

Valys

Valys portretas
Žodžiai turi prasmę. Atrodo, kad p.Lobovas ne šiaip užėjo, kaip užeinama į kavinukę arba parduotuvę. Lobovas tikriausiai įsiveržė, nes darbo kabinetas yra tokia vieta, kur įeinama šeimininkui leidus, kad nesutrukdytum darbo.

siaubas..visiskai pasimeciau

siaubas..visiskai pasimeciau portretas
kiek dar laisveje smaukysis tas vagis-kedodaunas...
VISI KOMENTARAI 70

Galerijos

Daugiau straipsnių