Pereiti į pagrindinį turinį

A.Skerla karjerą nori baigti „Žalgiryje“

2012-04-10 18:59
A.Skerla karjerą nori baigti „Žalgiryje“
A.Skerla karjerą nori baigti „Žalgiryje“ / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Antradienį oficialiai pristatytas vieno Lietuvos futbolo A lygos lyderių VMFD „Žalgirio“ komandos naujokas Andrius Skerla.

Vilniaus miesto savivaldybėje įvykusioje konferencijoje be A. Skerlos taip pat dalyvavo VMFD „Žalgiris“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius, komandos treneris Damiras Petravičius bei Vilniaus miesto tarybos sekretorius ir VMFD „Žalgiris“ valdybos narys Virginijus Dastikas.

„Džiaugiuosi atsiradusia galimybe sugrįžti į Lietuvą ir atstovauti Vilniaus miesto futbolo draugijai “Žalgiris„. Šiame klube pradėjau savo futbolininko karjerą, tikiuosi po kelių metų ją čia ir pabaigti. Dabar noriu būti naudingas komandai ir padėti jai įgyvendinti užsibrėžtus tikslus“, - cituojamas po 16 metų pertraukos vėl sostinės vienuolikės žaidėju tapęs gynėjas A. Skerla.

Pasak „Žalgirio“ svetainės internete, po žiemą patirtos traumos futbolininkas sparčiai atsigauna.

„Mano sveikata gerėja. Jau dvi savaites treniruojuosi su “Žalgiriu„. Praleidau pasiruošimo sezonui etapą, todėl man dabar yra sunkiau nei kitiems. Vis tik manau, kad praėjus dar kelioms savaitėms būsiu tinkamai pasiruošęs“, - teigia futbolininkas.

Ilgametis Lietuvos nacionalinės rinktinės gynėjas konkurencijos nebijo. „Konkurencija komandai reikalinga. Ji neleidžia žaidėjams užmigti ant laurų. “Žalgiris„ turi du gerus vidurio gynėjus, bet jie taip pat turi jausti, kad trečias gynėjas jiems visada kvėpuoja į nugarą ir yra pasirengęs juos pakeisti. Dėl šios priežasties futbolininkai turi stengtis žaisti dar geriau“,- sakė patyręs žaidėjas.

Balandžio pabaigoje 35-ąjį gimtadienį pažymėsiantis futbolininkas „Žalgirio“ gretose debiutavo 1996 metais - pelnė komandai 2 įvarčius bei padėjo iškovoti Lietuvos taurę. Tais pačiais metais jis buvo pakviestas į nacionalinę šalies vyrų rinktinę.

Per savo karjerą A. Skerla žaidė „PSV Eindhoven“ (Olandija), „Dunfermline Athletic“ (Škotija), Tomsko „Tomj“ (Rusija), Vilniaus „Vėtros“, Kelcų „Koronos“ ir Balstogės "Jagiellonia(abu - Lenkija) klubuose.

Praėjusį rudenį karjerą (1996-2011) Lietuvos vienuolikėje baigęs futbolininkas per 84 mačus pelnė vieną įvartį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų