Pereiti į pagrindinį turinį

G.Krapikas: "Pasiūlymo iš "Žalgirio" sulaukiau"

2009-06-04 17:13
G.Krapikas: "Pasiūlymo iš "Žalgirio" sulaukiau"
G.Krapikas: "Pasiūlymo iš "Žalgirio" sulaukiau" / E.Butkevičiaus nuotr.

Duodamas interviu Rusijos spaudai Valdemaras Chomičius prasitarė, jog Gintaras Krapikas turi pasiūlymą iš Kauno "Žalgirio" ekipos. Šią informaciją portalui "Krepsinis.net" patvirtino ir pats G.Krapikas.

"Taip, pasiūlymo iš "Žalgirio" sulaukiau, tačiau niekas nėra aišku. Svarstau šį pasiūlymą, o kaip viskas bus, laikas parodys", - atviraro treneris.

G.Krapikas paklaustas apie tai, ar didelė tikimybė jį išvysti prie Kauno komandos vairo ir kitą sezoną, nenorėjo plačiau spekuliuoti šia tema.

"Nenoriu dabar apie tai kalbėti. Dar nebuvome susėdę su klubo vadovais prie vieno stalo. Nežinau ar aš esu vienas iš kandidatų, ar vienintelis kandidatas", - kalbėjo strategas.

Treneris taip pat patvirtino informaciją, jog naujasis "Žalgirio" savininkas Vladimiras Romanovas sumokėjo jam visą skolą.

"Su manimi yra pilnai atsiskaityta. Klubas įvykdė visus įsipareigojimus, kurie buvo numatyti kontrakte", - pasakojo G.Krapikas.

Pasiteiravus, ar 47 metų lietuvis norėtų treniruoti "Žalgirį" ir kitą sezoną, atsakymas nuskambėjo konkrečiai ir aiškiai: "Taip".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų