Pereiti į pagrindinį turinį

„Inter“ strategas R.Benitezas – atleistas

2010-12-22 11:37
„Inter“ strategas R.Benitezas – atleistas
„Inter“ strategas R.Benitezas – atleistas / SCANPIX nuotr.

Sky Sports pranešė, jog Italijos čermpionų Milano „Inter” klubas iš pareigų atleido komandos vyriausiąjį trenerį Rafaelį Benitezą.

50-ies metų strategas prie „Nerazzurri“ vairo stojo šių metų vasarą, kai jų komandos gretas paliko treneris Jose Mourinho. Prieš tai Benitezas šešerius metus treniravo Anglijos „Liverpool“ ekipą.

Vos pusę metų tituluotajai „Inter“ ekipai vadovavęs ispanas praėjusią savaitę su komanda laimėjo Pasaulio klubų čempionato titulą ir oficialiai tapo stipriausia planetos klubinio futbolo komanda, tačiau tai neišgelbėjo trenerio nuo atleidimo.

Atvykęs Benitezas nepajėgė suvaldyti čempionų klubo ir įdiegti savo filosofijos, dėl ko komanda pradėjo rodyti prastus rezultatus.

„Inter“ ekipa dėl minėtojo Pasaulio klubų čempionato yra sužaidę dviem „Serie A” rungtynėmis mažiau už visus kitus turnyrinėje lentelėje virš jo besirikiuojančius klubus. 

Per 15 turų milaniečiai iškovojo 23 taškus ir šiuo metu 7-8-9 vietas dalinasi su Genujos „Sampdoria“ ir „Udinese“ futbolininkais. Tuo tarpu lygos lyderiai „Milan“ turi 36 taškus.

Kas galėtų pakeisti išvykstantį Benitezą - variantų daug, tačiau turbūt pagrindiniu kandidatu šiuo metu laikomas buvęs „Milan” treneris Leonardo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų