Pereiti į pagrindinį turinį

„Inter“ treneris priimtų M.Balotelli į komandą

2011-11-14 18:09
„Inter“ treneris priimtų M.Balotelli į komandą
„Inter“ treneris priimtų M.Balotelli į komandą / Scanpix nuotr.

Milano „Inter klubo vyriausiasis treneris Claudio Ranieri prisipažino, jog priimtų Mario Balotellį išskėstomis rankomis, jeigu jis užsimanytų iš „Manchester City“ ekipos grįžti į senąjį klubą.

21-erių metų Italijos nacionalinės rinktinės narys paliko „Nerazzurri“ komandą 2010 metų vasarą ir persikėlė į Angliją, kur demonstruoja vis geresnę formą. Šį sezoną „Premier“ lygoje jis per 7 rungtynes įmušė 5 įvarčius.

Dideles ateities perspektyvas turinčiu futbolininku vadinamas Balotelli „miestiečių“ gretose demonstruoja gerą žaidimą, tačiau neseniai prasitarė, jog neatmeta galimybės vieną dieną ateityje grįžti į „Inter“ klubą.

Tokį jaunuolio komentarą išgirdęs Ranieri šnekėjo: „Sutikčiau Balotellį išskėstomis rankomis. Jis – didžiulis talentas. Tačiau apie tai nesu šnekėjęs su komandos žaidėjais ir nežinau ar kaip jie įvertintų tokį įvykį“.

„Balotelli gali tapti vienu iš geriausių pasaulio futbolininkų, tačiau viskas priklauso nuo jo paties“, - pridūrė Ranieri, kurio vadovaujami milaniečiai Italijos pirmenybėse po devynių rungtynių užima vos 17 poziciją.

Kad ir kaip ten bebūtų, vargu ar greit pamatysime tokį menamą Balotelli grįžimą į gimtąją Italiją, mat jaunuolio kontraktas su „Man City“ galios iki 2015 metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų