Pereiti į pagrindinį turinį

K.Navickas pasirašė sutartį su Prancūzijos regbio klubu

2012-03-21 19:08
K.Navickas pasirašė sutartį su Prancūzijos regbio klubu
K.Navickas pasirašė sutartį su Prancūzijos regbio klubu / Scanpix nuotr.

Šiaulių „Vairo“ regbio komandos žaidėjas Karolis Navickas pasirašė dvejų metų kontraktą su Prancūzijos aukščiausio diviziono (TOP 14) Bordo „Begle“ komanda.

Finansinės Lietuvos regbininko sutarties sąlygos neskelbiamos.

K. Navickas savo sportinį regbininko kelią pradėjo Šiaulių „Vairo“ regbio klube. Jis su „Vairo“ komanda du kartus iškovojo Lietuvos čempiono titulą.

Vėliau lietuvis dvejus metus rungtyniavo Maskvos srities Monino „VVA“ (Rusija) komandoje ir tapo šios šalies čempionu.

Praėjusių metų sezoną K. Navickas praleido Pietų Afrikos Respublikoje (PAR). Pradžioje jis žaidė Empangeni miesto ekipoje ir praėjęs didžiulę žaidėjų atranką, užsivilko vienos geriausių pasaulio ekipų -

„Sharks“ regbio klubo jaunimo komandos marškinėlius bei tapo šios šalies vicečempionu.

Pasibaigus PAR čempionatui, Karolis pasirašė trumpalaikį kontraktą su stipriausios Anglijos regbio lygos „Sale Sharks“ ekipa. Vos pradėjus susipažinti su naujosios komandos žaidėjais, komandos žaidimo braižu ir spėjus sužaisti tik dvejas rungtynes, K. Navickui atsinaujino rankos trauma ir sportininkas buvo priverstas tris mėnesius gydytis Lietuvoje.

Bordo „Begle“ penkiolikė, kurioje šiuo metu jau treniruojasi šiaulietis, Prancūzijos čempionate kol kas užima devintąją vietą. Be lietuvio, komandoje rungtyniauja regbininkai iš Samoa, Ispanijos, Velso, Rumunijos, Naujosios Zelandijos, PAR, Australijos, Tongo bei Argentinos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų