Pereiti į pagrindinį turinį

L.Woodsas išvyko ir neaišku, ar grįš

2009-01-19 19:09
L.Woodsas išvyko ir neaišku, ar grįš
L.Woodsas išvyko ir neaišku, ar grįš / I.Juodytės nuotr.

Lorenas Woodsas trečią kartą šį sezoną išskrido į Jungtines Amerikos Valstijas (JAV) ir į Kauną veikiausiai nebegrįš. Anot klubo išplatinto pranešimo, amerikietis išleistas gydytis.

Woodsas nerungtyniavo nuo pat sugrįžimo į Lietuvą po Kalėdų atostogų sausio pradžioje. Tada buvo teigta, kad dėl ilgų kelionių lėktuvu amerikiečiui kelyje prisikaupė skysčių, kuriuos teko išsiurbti. Jei tikėtume šia versija, dabartinė kelionė į JAV aukštaūgiui sveikatos tikrai nepridės.

BasketNews.lt“ šaltinių žiniomis, Woodsas paklausė savo agento patarimo nežaisti tol, kol negaus atlyginimo. Alga krepšininkui nebuvo pervesta, „Žalgiris“ pasitraukė iš tolimesnių Eurolygos kovų, todėl amerikiečiui Kaune nebeliko ką veikti.

Woodsas prieš tai du kartus buvo grįžęs į JAV. Lapkritį jis išvyko dėl žmonos ligos, o per Kalėdas jam buvo leista sugrįžti namo. Tačiau, panašu, kad šį kartą Woodsas nebegrįš.

„Žalgirio“ komunikacijų direktorius Almantas Kiveris teigė, kad savaitgalį Panevėžyje vyksiančiose Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiosios taurės finalo ketverto varžybose Kauno klubas versis be Woodso.

„Žais 7 žaidėjai. Dariaus Maskoliūno nesiruošiame registruoti“, - anksčiau pasklidusias žinias paneigė Kiveris.

Internete pasirodę pranešimai, kad pirmadienį renkasi „Žalgirio“ valdyba, anot komunikacijų direktoriaus, taip pat neatitinka tikrovės.

„Mano žiniomis, jokie susitikimai šiandien nerengiami. O kalbos apie bankrotą ir išformavimą skleidžiamos ne pirmą kartą, bet tomis kalbomis vis nepavyksta mūsų išformuoti“, - „BasketNews.lt" teigė A.Kiveris.

„Žalgirio“ sudėtyje šiuo metu registruota 10 krepšininkų, bet trys iš jų - Povilas Butkevičius, Šarūnas Vasiliauskas ir Artūras Milaknis negalės dalyvauti LKF taurės finaliniame ketverte, nes anksčiau atstovavo „Kauno Triobet“ komandai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų