Pereiti į pagrindinį turinį

NBA pripažino - teisėjai suklydo: nesušvilpta bauda ir vaidyba

2013-03-29 12:15
NBA pripažino - teisėjai suklydo: nesušvilpta bauda ir vaidyba
NBA pripažino - teisėjai suklydo: nesušvilpta bauda ir vaidyba / Scanpix nuotr.

NBA paskelbė, jog arbitrai turėjo užfiksuoti pražangą Kobe Bryantui, kuris blokavo pratęsimą norėjusio išplėšti Ricky Rubio metimą.

Vaizdo įrašą peržiūrėjusi NBA nustatė, jog Los Andželo „Lakers“ žvaigždė lietė ispano ranką. R.Rubio turėjo būti skirti trys baudos metimai.

Minesotos „Timberwolves“ komanda rungtynes pralaimėjo 117:120. Šis NBA pastebėjimas jokios įtakos galutiniam rezultatui neturės.

„Jeigu buvo pražanga, teoriškai jie turėtų ją sušvilpti, tačiau taip pat teoriškai jie nori, kad patys krepšininkai nuspręstų rungtynių baigtį. Aš suprantu teisėjus“, – sakė „Lakers“ treneris Mike‘as D‘Antoni.

„Timberwolves“ klubas prieš „Lakers“ pralaimėjo 22 kartą iš eilės.

Tuo tarpu už vaidybą nubaudė ir įspėjo du europiečius. Lygos nemalonę užsitraukė turkas Omeras Ašikas ir italas Danilo Gallinari.

Hjustono „Rockets“ atstovaujantis O.Ašikas įkliuvo ne pirmą kartą, todėl turės pakloti 5 tūkst. JAV dolerių piniginę baudą. Kitas nusižengimas jam kainuos 10 tūkst.

O.Ašikas suvaidino rungtynėse su San Antonijaus „Spurs“. „Centrą“ grumdamasis dėl geresnės pozicijos po krepšiu neva nustūmė Timas Duncanas. Jam buvo skirta pražanga puolime.

Savo ruožtu vienas Denverio „Nuggets“ lyderių G.Gallinari suvaidino tik pirmą kartą ir buvo įspėtas. Už pasikartojusį atvejį puolėjas bus baudžiamas 5 tūkst. bauda.

Krepšininko vaidyba buvo dar neįtikinamesnė. D.Gallinari imitavo Naujojo Orleano „Hornets“ vidurio puolėjo Robino Lopezo pražangą puolime, nors šis net neturėjo didelio kontakto su „Nuggets“ atstovu.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų