Pereiti į pagrindinį turinį

P.Motiejūnas: P.Jankūnas - neliečiamas

P.Motiejūnas: P.Jankūnas - neliečiamas
P.Motiejūnas: P.Jankūnas - neliečiamas / Šarūno Mažeikos (BFL) nuotr.

Į Kauno "Žalgirį" sugrįžęs ir puikiai šiame sezone rungtyniaujantis Paulius Jankūnas patraukė buvusios komandos dėmesį. Puolėju iš Lietuvos domisi Maskvos srities "Chimki" klubas, kuriam vadovauja Rimas Kurtinaitis.

Tai strategas atskleidė vienam Lietuvos dienraščiui. "Chimki" aprangą P.Jankūnas vilkėjo 2009-2010 m. sezone, tačiau tada ekipai vadovavo italas Sergio Scariolo. Po metų krepšininkas vėl grįžo į Kauną.

"Jei žaidėjas mums bus reikalingas, klubo vadovai tikrai ras jam pinigų. Vienas tokių ateities variantų - Paulius Jankūnas. Jis čia jau žaidė, jį čia pažįsta ir juo buvo patenkinti. Gal dabar jie ir gailisi, bet buvęs "Chimki" treneris Sergio Scariolo turėjo savo strategiją", - dienraščiui tvirtino R.Kurtinaitis.

Tačiau panašu, kad "Žalgiris" netolimoje ateityje atsisveikinti su P.Jankūnu tikrai neketina. Klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas portalui Krepsinis.net teigė, jog puolėjas yra neliečiamas.

"Nėra ką komentuoti. Paulius turi kontraktą su "Žalgiriu" ir tiek. "Chimki" vadovai dėl krepšininko nesikreipė. Jankūnas yra didžioji komandos dalis. Tikrai nesvarstome galimybės jį parduoti ir tikrai negalvojame apie tokius dalykus. Paulius ir kitą sezoną tikrai žais Kaune", - portalui Krepsinis.net tvirtino P.Motiejūnas.

Primename, kad P.Jankūnas su "Žalgiriu" 2010-ųjų vasarą sudarė kontraktą pagal formulę "2+1". Norėdami susigrąžinti legionierių, "Chimki" vadovai privalėtų perpirkti krepšininką.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų