Pereiti į pagrindinį turinį

„PSG” pateko į šalies taurės finalą

2011-04-21 12:04
„PSG” pateko į šalies taurės finalą
„PSG” pateko į šalies taurės finalą / AFP nuotr.

Trečiadienio vakarą įvyko Prancūzijos taurės („Coupe de France”) pusfinalio rungtynės. Jose susitiko antros lygos atstovai „Angers” ir pirmajame divizione rungtyniaujantys Paryžiaus „PSG” futbolininkai.

Susitikimą po nesunkios kovos 3-1 laimėjo „PSG” ir pateko į šalies taurės finalą, kuriame jie susitiks su „Lille” ekipa, kuri vakar rezultatu 2-0 nugalėjo „Nice”.

Pirmajame kėlinyje aktyvesni, kaip ir buvo galima tikėtis, buvo „PSG” futbolininkai, kurie rengė daugiau atakų. 23-ą minutę jų pastangos baigėsi įvarčiu, kurį pelnė Mathieu Bodmeras.

Nepaisant vėlesnių futbolininkų pastangų, daugiau įvarčių pirmajame kėlinyje pelnyti nepavyko niekam ir komandos išėjo į pertrauką. 

Antrasis kėlinys prasidėjo „PSG” žaidėjų spaudimu, kuris vėl virto įvarčiu. Jį pelnė Nene. Visgi „Angers” greitai rezultatą sušvelnino, kai įvartį 56-ą minutę pelnė Sebastienas Renouardas. 

Bet jau po 6 minučių puolėjas Guillaume Hoarau taikliu smūgiu atstatė savo komandos pranašumą ir „PSG” vėl galėjo jaustis saugiai. 

Iki rungtynių pabaigos daugiau niekam pasižymėti nepavyko, tad nuaidėjus finaliniam rungtynių arbitro švilpukui, švieslentėje degė rezultatas 1-3 ir „PSG” pateko į Prancūzijos taurės finalą, kur, kaip jau minėjome, susitiks su „Lille” futbolininkais.

„Angers” 1 - 3 „PSG”
23' [0 - 1] Mathieu Bodmer
50' [0 - 2] Nene 
56' [1 - 2] Sebastien Renouard
62' [1 - 3] Guillaume Hoarau

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų