Pereiti į pagrindinį turinį

R.Rubio istorijoje pagaliau padėtas taškas

2009-09-01 16:39
R.Rubio istorijoje pagaliau padėtas taškas
R.Rubio istorijoje pagaliau padėtas taškas / AFP nuotr.

Badalonos "DKV Juventut" ir Barselonos "Barcelona" komandos pagaliau pasiekė susitarimą dėl Ricardo Rubio. Ispanijos talentas parduotas "Barsai" už 3,7 milijono eurų sumą, praneša eurobasket.lt.

Katalonai su "Badalonos deimantu" sudarė penkerių metų sutartį, pagal kurią į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) jis galės išvykti tik 2011 metais.

Šią vasarą NBA naujokų biržoje R.Rubio aukštu 5-uoju šaukimu pasirinko Minesotos "Timberwolves" klubas, kuris ir trukdė dviejų Ispanijos ekipų deryboms. "Vilkų" atstovai savaitgalį buvo atvykę į Badaloną, tačiau pagal NBA taisykles jie tegali siūlyti 500 000 JAV dolerių išpirką.

R.Rubio praėjusiame Eurolygos sezone sužaidė 5 rungtynes, per kurias vidutiniškai surinkdavo 2,4 taško, sugriebdavo 2,4 bei perimdavo 1,8 kamuolio ir atlikdavo 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Ispanijoje 18 metų 192 cm ūgio gynėjo rodikliai geresni - vidutiniškai 9,9 pelnyto taško, 2,3 atkovoto kamuolio ir 5,7 rezultatyvaus perdavimo per mačą.

Perspektyviausiu Europos krepšininku vadinamą R.Rubio ateinantį sezoną galėsime pamatyti Kaune, kadangi "Barcelona" rungtyniaus Eurolygos A grupėje su "Žalgiriu".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų