Pereiti į pagrindinį turinį

R.Šiškauską į Kauną atlydėjo šeima

2010-02-03 12:07
R.Šiškauską į Kauną atlydėjo šeima
R.Šiškauską į Kauną atlydėjo šeima / cskabasket.ru nuotr. Kompanija: R.Šiškauskui per skrydį į Kauną nebuvo kada nuobodžiauti.

Geriausias Rusijos vyrų krepšinio superlygos 2009 metų legionierius, Maskvos CSKA ekipos puolėjas Ramūnas Šiškauskas į Kauną žaisti Eurolygos rungtynių su „Žalgiriu“ atvyko su šeima - žmona Edita, sūnumis Luku ir Matu.

„Aš po varžybų grįšiu į Maskvą, o maniškiai pabus Lietuvoje ilgiau. Susikaupė įvairių reikalų“, - sakė krepšininkas. R.Šiškauskas pridūrė, kad dvikova su žalgiriečiais bus sunki: „Su „Žalgiriu“ šį sezoną jau du kartus susitikome, o Kaune netgi pralaimėjome. Kauniečiai, kaip ir Gdynės „Asseco Prokom“ krepšininkai - stiprūs varžovai, nors krepšinio žinovai grupės favoritais vadina mus ir Malagos „Unicaja“ komandas.“

„Žalgiris“ savoje sporto halėje žaidžia dvigubai aistringiau, ryžtingiau, nei bet kurioje kitoje arenoje. Manau, kad šį kartą Kauno ekipa bus ypač motyvuota, nes norės reabilituotis po pralaimėjimo Gdynėje. Mūsų tikslas - pirmiausia uždengti „Žalgirio“ snaiperius, nes jų tritaškiai tiesiog žudantys“, - svarstė CSKA vyriausiasis treneris Jevgenijus Pašutinas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų