Š.Marčiulionis: maniau, kovos bus daugiau

Olimpinis čempionas Šarūnas Marčiulionis per Maskvos CSKA ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ rungtynes tikėjosi atkaklesnės kovos.

„Maniau, kad kovos bus daugiau, tačiau CSKA baigiantis mačui spustelėjo varžovus ir užtikrintai nugalėjo. Todėl ypatingų įspūdžių nėra. Kita vertus, tai – tik pirmasis VTB lygos mačas. CSKA – pagrindinis pretendentas į finalą. Maskviečiai žaidžia puikiai, nors treneriai kol kas negali pasikliauti keturiais sveikatos problemų turinčiais pagrindinės sudėties žaidėjais – Holdenu, Kaunu, Chriapa ir Voroncevičiumi. O štai „Lietuvos rytui“ dar teks padirbėti. Matyti, kad nauja sudėtis nesusižaidusi ir dar tik mokosi tai daryti. Didelių galimybių turi Valančiūnas, tačiau, kad jis progresuotų, privalo daugiau rungtyniauti. Jonas nestokoja noro, bet reikalinga ir patirtis, o jo talentas – absoliučiai unikalus“, - Rusijos sporto portalui championat.ru sakė Š.Marčiulionis.

„CSKA – puiki komanda, su ja sunku žaisti. Aš jaučiuosi puikiai. Nepasakyčiau, jog esu nusivylęs, kad antrojoje rungtynių dalyje žaidžiau mažiau. Toks buvo trenerio sprendimas. Stengiausi, kiek galėjau. Manau, šiuo metu turiu stengtis viską atlikti geriau, nei man sako treneris. Geriau gintis. Kol kas man nelengva“, - po mačo su CSKA kalbėjo J.Valančiūnas.

„Tikriausiai niekas netikėjo, kad iškart perimsime iniciatyvą ir įgysime didelę persvarą, - teigė CSKA legionierius Ramūnas Šiškauskas. – Tik ketvirtajame kėlinyje įrodėme savo pranašumą. Ką jaučiau žaisdamas prieš buvusią savo komandą? Buvo malonu susitikti, tačiau tie laikai, kai atstovavau „Lietuvos rytui“, jau tolimoje praeityje. Dabar aš esu kitos ekipos žaidėjas.“


Šiame straipsnyje: ŠiškauskasCSKALietuvos rytas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių