Pereiti į pagrindinį turinį

„Tottenham Hotspur“ netikėtai pralaimėjo „Norwich“ ekipai

2012-04-10 15:05
„Tottenham Hotspur“ netikėtai pralaimėjo „Norwich“ ekipai
„Tottenham Hotspur“ netikėtai pralaimėjo „Norwich“ ekipai / Scanpix nuotr.

Artėjant futbolo sezono kulminacijai didžiųjų klubų tvarkaraštis darosi vis įtemptesnis. Anglijos „Premier“ lygos ekipos turėjo progą išbėgti ant žaliosios vejos antrą kartą per tris dienas.

Sekmadienį vykusiose rungtynėse „Tottenham“ klubas netikėtai pralaimėjo „Norwich“ ekipai, puikų žaidimą pastaruoju metu demonstruojantys „Everton“ futbolininkai „sutrypė“ „Sunderland“, o „Newcastle“ turnyrinėje lentelėje prisivijo vakar nesėkmę patyrusį „Spurs“ klubą.

„Goodison Park“ stadione „Everton“ futbolininkai susitiko su „Sunderland“ klubu. Šeimininkai visas rungtynes daugiau laiko žaidė su kamuoliu, tačiau pirmasis įvartis krito tik antrajame kėlinyje, kai ekipą į priekį išvedė jaunasis Magaye Gueye. „Sunderland“ bandė priešinits, tačiau nesėkmingai. Nuo 75-os minutės pasipylė įvarčiai į svečių vartus ir „irisai“ padovanojo įspūdingą pergalę stadione susirinkusiems žiūrovams.

Kitose rungtynėse „Tottenham“ futbolininkai savo tvirtovėje „White Hart Lane“ stadione priimė „Norwich“ klubą. „Spurs” klubui, kovoje dėl vietos Čempionų lygos turnyre, pergalė buvo labai reikalinga, tačiau jau 13-ąją minutę „Norwich“ klubas įsiveržė į priekį. Šeimininkai nepasimetė ir po ilgų bandymų Jermainas Defoe atstatė lygybę rungtynėse. Vis dėlto, „kanarėlės“ antrajame kėlinyje sugebėjo įmušti dar vieną įvartį ir po jo „Spurs“ futbolininkai atsitiesti nesugebėjo ir prarado svarbius taškus.

„Sports Direct“ stadione šeimininkai „Newcastle“ futbolininkai, taip pat besivaržantys dėl vietos Europos turnyruose, priėmė dėl išlikimo kovojantį „Bolton“ klubą. Abiems komandoms reikėjo taškų, todėl rungtynės buvo gan lygios ir atsargios. Pirmasis įvartis krito tik 73-iąją minutę. Hatemas Ben Arfa nuo aikštės vidurio spurtavo link varžovų vartų ir nesulaukęs didesnio pasipriešinimo išvedė „šarkas“ į priekį. Pergalę užtvirtino įspūdingą formą demonstruojantis Papissas Demba Cisse. „Newcastle“ iškovojo jau penktąją pergalę iš eilės ir taškais susilygino su nesėkmę vakar patyrusiais „Spurs“ futbolininkais.

Visi rezultatai:

„Aston Villa“ 1 – 1 „Stoke City“
32‘ [1 – 0] Andreas Weimann
71‘ [1 – 1] Robert Huth

„Everton“ 4 – 0 „Sunderland“
52‘ [1 – 0] Magaye Gueye
75‘ [2 – 0] Steven Pienaar
76‘ [3 – 0] Leon Osman
81‘ [4 – 0] Victor Anichebe

„Newcastle United“ 2 – 0 „Bolton“
73‘ [1 – 0] Hatem Ben Arfa
83‘ [2 – 0] Papiss Demba Cisse

„Tottenham“ 1 – 2 „Norwich“
13‘ [0 – 1] Anthony Pilkington
33‘ [1 – 1] Jermain Defoe
66‘ [1 – 2] Elliott Bennett

„Fulham“ 1 – 1 „Chelsea“
45' [0 - 1] Frank Lampard (11 m)
82' [1 - 1] Clint Dempsey

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų