Pereiti į pagrindinį turinį

T.Pačėsą supykdė mobilūs telefonai

2010-01-14 18:25
T.Pačėsą supykdė mobilūs telefonai
T.Pačėsą supykdė mobilūs telefonai / sports.pl nuotr.

Gdynės „Asseco Prokom“ krepšininkus treniruojantis Tomas Pačėsas po pergalės prieš Maskvos srities „Chimki“ ekipą pyktelėjo, kad jo auklėtiniai nesilaikė visų griežtų nurodymų.

„Asseco Prokom“ komanda, kurios trenerių štabe yra ir Aleksandras Kosauskas, savo aikštėje 75:70 įveikė Rusijos atstovus ir, D grupėje užėmusi 4-ąją vietą, pateko į kitą Eurolygos etapą - šešioliktuko varžybas.

„Buvome ryžtingi ir susitelkę, nes suvokėme šio mačo reikšmę ne tik klubui, bet ir mūsų miestui, regionui, visam Lenkijos krepšiniui, - po mačo interviu laikraščiui „Przegląnd Sportowy“ kalbėjo T.Pačėsas. - Uždraudžiau žaidėjams bet kokius kontaktus su bičiuliais, kad nežinotų, kaip klostysis dvikova Milane, kur žaidė „Armani Jeans“ ir Madrido „Real“. Deja, mobilieji telefonai - visagaliai, ir per pertrauką krepšininkus pasiekė informacija, kad milaniečiai pirmauja. Tai sutrikdė mūsiškius, todėl labai prastai sužaidėme trečiąjį kėlinį ir išbarstėme persvarą. Iš naujo žaidėjus įkvėpė sirgaliai, o mes nelikome skolingi - pratęsėme Eurolygos sezoną.“

T.Pačėso komandą galėjusi aplenkti „Armani Jeans“ ekipa, savo gretose turinti Joną Mačiulį ir Marijoną Petravičių, po nesėkmingos antrosios rungtynių dalies vis dėlto nusileido D grupės lyderiui „Real“ 66:75 ir liko penkta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų