Pereiti į pagrindinį turinį

Veteranų varžybas laimėjo „Patvanka“

2010-04-14 20:31
Veteranų varžybas laimėjo „Patvanka“
Veteranų varžybas laimėjo „Patvanka“ / kkml. nuotr. – „Patvankos“ veteranai.

Kauno krepšinio mėgėjų lygos (KKML) veteranų „40+“ grupės komandų pirmenybes laimėjo „Patvankos“ komanda.

Šį sezoną KKML veteranų „40+“ varžybose dalyvavo aštuonios komandos. Reguliaraus sezono lyderės „Patvanka“ (vadovas Kęstutis Amolevičius) ir KTU „Omega“ (vadovas Artūras Kvedaras) iš karto pateko į pusfinalį, o likusios komandos žaidė ketvirtfinalio susitikimus. Ketvirtfinalyje iki dviejų pergalių Kaišiadorių „Divenda“ 98:63; 64:68 ir 72:52 įveikė sporto klubą „Ežerietis“, o „MIX“ 83:77 ir 79:74 - „Neveronys-Banginiai“ ekipą. Pusfinalyje iki dviejų pergalių KTU „Omega“ 81:75 ir 100:95 įveikė „MIX“, o „Patvanka“ 101:83 ir 113:88 - „Divendą“.

Mače dėl 3-iosios vietos susikovė „Mix” (tvadovas Gintautas Bagdonas) ir „Divenda” (vadovas Algirdas Vasiliauskas). Rungtynes 89:66 laimėjo kaišiadoriečiai. Nugalėtojams J.Sindaravičius pelnė 44 taškus, A.Sindaravičius - 17, A.Vasiliauskas - 9. „Mix“ lyderis buvo A.Dimavičius, surinkęs 26 taškus. V.Petkevičiaus sąskaitoje - 14 taškų, V.Anusaičio - 11.

„Divendai“ taip pat atstovavo V.Bačkauskas, V.Bauras, A.Gardas, V.Gudeliauskas, V.Gumbis, N.Gumbrevičius, G.Makarevičius, E.Mickevičius, Ž.Padegimas ir V.Pūras.

Dėl 1-osios vietos rungtyniavo „Patvanka“ ir KTU „Omega”. 106:72 laimėjo „Patvanka“. Čempionus į pergalę vedė A.Venclovas - 25 taškai, I.Juškys - 18, R.Brazdauskis -16. Vicečempionams 15 taškų pelnė E.Česnaitis, po 12 - V.Krušna ir A.Gelžinis. Naudingiausiuoju finalo žaidėju pripažintas I.Juškys („Patvanka“).

„Patvankos“ gretose čempionų titulus taip pat pelnė K.Amolevičius, S.Blažauskas, R.Butkus, A.Grabažis, A.Jasiunskas, R.Juška, G.Kemzūra, G.Liutackas, D.Lukminas ir V.Speičys.

KTU „Omegai“ dar atstovavo G.Antanavičius, G.Ašutaitis, A.Ginkevičius, A.Krivickas, A.Kvedaras, V.Labašauskas, V.Malakauskas, R.Povilauskas, A.Šalaševičius, A.Šidlauskas, V.Tranas, O.Tumšys ir E.Uldinskas.

Komandoms prizininkėms įteiktos taurės ir „Švyturio“ boulingo klubo, esančio „Molas“ prekybos centre, prizai-čekiai apsilankyti boulingo klube. Specialus „Švyturio“ boulingo paguodos prizas-čekis buvo įteiktas ir ketvirtoje vietoje likusiems „Mix“ krepšininkams.

Atminimo prizais apdovanoti naudingiausieji viso sezono finalo ketverte dalyvavusių komandų žaidėjai - A.Venclovas („Patvanka“), A.Gelžinis (KTU „Omega“), J.Sindaravičius („Divenda“) ir A.Dimavičius („Mix“).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų