Pereiti į pagrindinį turinį

"Žalgiris" aktyviai rengiasi finalo rungtynėms

2009-04-25 17:57
"Žalgiris" aktyviai rengiasi finalo rungtynėms
"Žalgiris" aktyviai rengiasi finalo rungtynėms / E.Butkevičiaus nuotr.

Kauno "Žalgirio" krepšininkai aktyviai rengiasi šiandien vakare vyksiančioms SEB Baltijos krepšinio lygos (BBL) "Elito" diviziono finalo rungtynėms, kuriose susitiks su amžinu varžovu Vilniaus "Lietuvos rytu". Šeštadienį ryte surengtoje lengvoje treniruotėje, kurią vedė Darius Maskoliūnas, dalyvavo visi žalgiriečiai.

Po treniruotės Krepsinis.net pakalbintas "Žalgirio" vyr. treneris Gintaras Krapikas tikino, jog komanda pilnai pasirengė vakaro rungtynėms.

"Nuotaikos labai geros. Pasiekėme Baltijos krepšinio lygos finalą, kuriame susitiksime su senais varžovais vilniečiais. Žaisime neutralioje aikštelėje ir pabandysime čia išsiaiškinti savo santykius", - teigė G.Krapikas.

- Ar spėjote pasirengti finalo rungtynėms?

- Pilnai.

- Komandoje nėra traumų?

- Smulkių traumelių yra, bet kad kažkam grėstų praleisti rungtynes tai tikrai ne. Smulkios traumos yra profesionalų sudėtinė dalis ir mes nelabai kreipiame į tai dėmesį. Vyrai supranta, kad tai yra paskutinės rungtynės, reikia truputį pakentėti. Šiandien tikrai išspausiu iš žaidėjų viską, ką jie turi.

- Vakar Eurelijus Žukauskas griuvo rungtynių pradžioje ir daugiau aikštelėje nepasirodė. Kokia jo būklė?

- Traumos nebuvo, tačiau nelabai sėkmingai vidurio puolėjo pozicijoje pavyko sužaisti abiem mūsų aukštiems vyrams. Nenorėdami rizikuoti, naudojomės mažesniais, greitesniais žaidėjais. Šiandien abi mūsų aukšti krepšininkai bus vėl pilnai panaudoti ir tikiuosi, jog jų indėlis bus didesnis, nei vakar.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų