Pereiti į pagrindinį turinį

„Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“

2011-12-22 10:04
„Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“ „Žalgiris“ namuose tvirtai žengė į „Top 16“

Šįvakar Kaune „Žalgiris“ lemiamame ULEB Eurolygos grupės varžybų mače nugalėjo  Zagrebo „KK Zagreb“ ekipą, rezultatu 87:76 ir žengė į „Top 16“ etapą. Kauniečių sąskaitoje 4 pergalės ir 6 pralaimėjimai. Sėkmingai susiklosčius aplinkybėms, kauniečiai gali pakilti net į trečiąją vietą grupėje.

Rungtynės
Zagrebo komanda pirmavo tik mačo pradžioje. Vėliau žalgiriečiai perėmė iniciatyvą ir didino persvarą. Porą sykių ji siekė net 21 tašką. Tačiau, Kroatijos klubo atstovai nepalūžo ir ketvirtojo kėlinio pabaigoje buvo pavojingai priartėję. Vis dėlto, „Žalgirio“ vyrai sėkmingai sužaidė likusias minutes ir užsitikrino vietą tolimesnėse varžybose.

Kauno „Žalgirio“ startinis penketas: Mantas Kalnietis, Vytenis Lipkevičius, Sonny Weems, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas.

Zagrebo „KK Zagreb“ startinis penketas: Damiras Rancičius, Petaras Babičius, Krunoslavas Simonas, Seanas May, Mario Kasunas.

Rungtynes tiksliau ir didesne sparta pradėjo Zagrebo krepšininkai. Tačiau, kauniečiai nesutriko ir po efektingo S.Weemso dėjimo išlygino rezultatą - 9:9. Traumą gavo vienas Zagrebo komandos lyderių K.Simonas. Netrukus M.Kanietis dar kartą pakabino „parašiutą“, šįkart - R.Javtokui. Žalgiriečiai nesustojo ir padidino persvarą iki 8 taškų (20:12). Įsibėgėję ir puikiai iš toli pataikantys „Žalgirio“ krepšininkai kėlinį baigė pirmaudami 10 taškų skirtumu (28:18).

Antrojo kėlinio pradžioje tritaškį įmetė Marko Popovičius. Veržliai žaidęs M.Kalnietis privertė varžovus prasižengti ir sumetė baudos metimus. Gynyboje žalgiriečiai privertė „KK Zagreb“ krepšininkus klysti. P. Jankūnas prie varžovų krepšio įveikė M.Kasuną, o kitoje atakoje pridėjo tritaškį. Po S.Weemso tritaškio kauniečių persvara perkopė 20 taškų (41:20). Tik antrojo kėlinio pabaigoje taškus rinkti pradėjo „KK Zagreb“ lyderis M.Kasunas. Didžioji pertrauka prasidėjo „Žalgirio“ komandai pirmaujant 17 taškų (46:29).

Trečiajame kėlinyje kauniečiai tęsė varžovų krepšio bombardavimą iš už trijų taškų linijos. Zagrebo komandoje ant suolo vis dar sėdint K.Simonui iniciatyvos bandė imtis veteranas D.Mulaomerovičius. Tačiau patyręs krepšininkas dažniau klydo, negu atakas baigdavo rezultatyviai. Dėjimais į „Žalgirio“ krepšį ėmė smagintis M.Kasunas, tačiau kauniečiai ir toliau išlaikė solidų atstumą (64:46).

Paskutinėje rungtynių dalyje žalgiriečiams nesisekė stabdyti M.Kasuno. Jo pastangomis „KK Zagreb“ sumažino skirtumą iki 12 taškų (71:59). P.Babičiui įmetus tritaškį ir dvitaškį, o po to žalgiriečiams praleidus dar du taškus greitoje Kroatijos komandos kontratakoje, Zagrebo komanda sumažino pranašumą iki 7 taškų (79:72). Vis dėlto, per likusias tris minutes žalgiriečiams sekėsi geriau.

„Žalgiriui“ taškus pelnė: S.Weemsas - 20, M.Popovičius - 17 (5/9 3-tšk.), P.Jankūnas - 12 (8 atk. kam.), R.Javtokas - 10, M.Kalnietis - 9, (5 atk. kam., 7 rez. perd.), D.Collinsas - 7, T.Klimavičius - 5, V.Lipkevičius - 3, T.Delininkaitis ir M.Rakovičius - po 2, P.Butkevičius ir M.Kuzminskas taškų nepelnė.
„KK Zagreb“ taškus pelnė: M.Kasunas - 20 (8 atk. kam.), P.Babičius - 17, S.May - 15 (6 atk. kam.), D.Mulaomerovičius - 10, S.Ožboltas - 2, A.Masičius, K.Simonas ir T.Heytveltas taškų nepelnė, P.Dia nežaidė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų