Klaipėdiečiai iššlavė bilietus į šventinį koncertą

Bilietus į Vasario 16-osios koncertą klaipėdiečiai tradiciškai išpirko per kelias valandas. Šiemet proginiu renginiu, kurį miestiečiams dovanoja savivaldybė, pasidžiaugti galės mažiau žmonių nei anksčiau, mat jis vyks ne "Švyturio" arenoje, o Žvejų rūmuose, kur tilps keliskart mažiau žiūrovų.

Tūkstantis po tris eurus kainuojančių bilietų į šiųmetį miesto gyventojams dovanojamą Vasario 16-osios koncertą ištirpo beregint.

Penktadienį priešpiet bilietai pradėti platinti tik Klaipėdos mieste esančiose "Tiketa" kasose. Vienas žmogus galėjo įsigyti ne daugiau kaip keturis bilietus.

Šeštadienį 300 bilietų buvo parduodami internetu.

"Penktadienį bilietai ištirpo per tris valandas. Internetu taip pat išpirko. Dabar bilietų jau nebėra", – patikino Žvejų rūmų kultūrinės veiklos vadybininkas Arūnas Peštenis.

Vasario 16-osios koncerte muzikuos Kauno bigbendas su solistais Merūnu Vitulskiu, Ieva Narkute ir Jurgiu Brūzga.

Šventinis koncertas šiemet rengiamas Žvejų rūmų salėje, o ne, kaip buvo įprasta, "Švyturio" arenoje, nes tomis dienomis joje vyks Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalinės varžybos. Todėl vietoj 7–8 tūkst. žiūrovų šiemet koncertą išvys tik tūkstantis.

Tiesa, negavusiesiems bilietų pamatyti koncertą dar yra galimybė – renginio dieną jo transliaciją bus galima stebėti Bendruomenės namuose (Debreceno g. 48).



NAUJAUSI KOMENTARAI

T

T portretas
Sluoja viska o skundziasi kad blogai gyvena idiotai

Vytas

Vytas portretas
Tik duok aborigenams vaizdų. Nors net nelabai suvokia ką švenčia ir kas ta vasario 16 ir prie ko čia Leninas.....O juk be Iljičiaus nebūtų ir vasario 16.

gikas

gikas portretas
Koks debilas suorganizavo, kad zmones nepatektu i "Svyturio" sale?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių