Klaipėdos muzikinis teatras miestui dovanoja šviesą

  • Teksto dydis:

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras švenčių proga savo išsiilgtai publikai ir miesto bendruomenei dovanoja šviesų žaismą savo rekonstruojamame pastate.

„Muzikinio teatro senoji pastato dalis vis dar rekonstruojama, tad siekėme sukurti šventinę atmosferą  pastato daliai, esančiai Herkaus Manto gatvėje, paryškindami ją subtiliu apšvietimu ir taip įkvėpdami gyvybę naujai atgimstančiam Muzikiniam teatrui. Tikimės, kad šventiniai žiburiai maloniai nuteiks skubančius pro šalį, kad kaimynams bus gera ir jauku juos stebėti pro savo namų langus. Linkime, kad šventinis laukimas būtų kupinas planų, kurie būtinai išsipildytų vos karantinui pasibaigus. To paties linkime ir sau: kad pastatas pagal planą atvertų duris, kad karantinui pasibaigus sales užlietų meno išsiilgusi publika, kad mūsų orkestras, solistai ir baleto trupė vėl pajustų scenos virpulį ir pasitenkinimą joje būti“, – sako Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro vadovė Laima Vilimienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tik, kad nesviecia!

Super ideja

Super ideja portretas
Saunuoliai ! Galetu tokios sviesti istisus metus, butu tikrai graziau !

Protingiausia

Protingiausia portretas
Geriau reikėjo tą sutrūnijusį bildingą nugriauti ir pastatyti už tuos milijonus naują ir modernų. Dabar bus tas pats kaip priversti lakstyti jau iškeptą ir apgriaužtą vištą.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių