Klaipėdos Užgavėnės kviečia keisti kasdienius įpročius į gyvus įspūdžius

  • Teksto dydis:

2023 m. vasario 19 d., 14 val., Teatro aikštėje Klaipėdos etnokultūros centras miesto gyventojams organizuoja nuotaikingą, aktyvią ir triukšmingą šventę – Užgavėnes. Atvykusių lauks soti ir skani mugė su pagrindiniais Užgavėnių patiekalais – blynais ir šiupiniu. Persirengėliai pakvies išbandyti savo gebėjimus ir dalyvauti šventiniuose žaidimuose, edukacijose.

Užsitęsęs šaltasis laikotarpis daugelį iš mūsų paskatino dažniau pasilikti namuose prie virtualių ekranų. Užgavėnių šventė – puiki proga keisti pasyvius žiemos įpročius ir triukšmingai pasitikti sugrįžtantį pavasarį. Šių metų Užgavėnių šventės šūkis „Keisk facebook‘o įspūdžius į gyvus įspūdžius“. Šiuo šūkiu siekiama paskatinti visuomenę dalyvauti šventėje ir į socialinių tinklų turinį pažvelgti per Užgavėnių kaukę – nuotaikingai, aktyviai bei triukšmingai.

Šventės metu bus kepami kvapnūs, saldūs blynai, verdamas tradicinis Užgavėnių šiupinys. Persirengėliai kvies dalyvauti pramoginėse edukacijose: „Morzelių prisimatavime“, „Laido riterių turnyre“, Užgavėnių „Ringe“, „Škurlių turguje“, „Sveikatos VZŽ LaiVE“ ir kitose pramogose. Aktyviausių dalyvių laukia prizai. Finale išvysime Lašininio ir Kanapinio „Standup‘O“ dvikovą bei deginsime Užgavėnių Morę. Tad vasario 19 d. iš virtualių ekranų „peršokame“ į Teatro aikštę ir triukšmingai išlydime žiemą bei pasitinkame atbundantį pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gediminas

Gediminas  portretas
Na su garsu tai proto reik turėt taip padaryt,o dar sako Sel virsyja garsa

Rolandas

Rolandas  portretas
Grogo ir kitų gerų gėrimų -Nebus. Atsinešti savo.

Nesužavėjo

Nesužavėjo portretas
Tie pavadinimai absoliučiai netinka, kažkokie suvelti, su svetimais žodžiais. Kam šūkyje miniėri tą" feisbuka"? Ar negalima pakviesti į šventę trumpai , lietuviškai? Ae visi jau tame Fb sutūpę? Tikrai ne. Etnografinė šventė su kažkokokiais naujadarais.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių