Pereiti į pagrindinį turinį

Koncerte „Kol meile tikėsim“ dainuos G.Vaitkutė ir T.Juodsnukis

2017-02-07 05:00
DMN inf.

Meilės dieną klaipėdiečių laukia jaukus, išskirtinis šventinis koncertas „Kol meile tikėsim” su žaviąja ir talentingąja Girmante Vaitkute bei charizmatiškuoju, puikų balsą turinčiu Tadu Juodsnukiu. Vasario 14-ąją jiedu pasirodys Klaipėdos koncertų salėje. Atlikėjų scenos partneris – pianistas Feliksas Zakrevskis. Koncerte skambės gražiausi meilės kūriniai, garsių miuziklų duetai ir kitos visą pasaulį užkariavusios dainos.

Organizatorių nuotr.

G.Vaitkutė daugeliui pažįstama iš projektų „Tribute to Whitney Houston”, „Meeting Adele”, „Beyonce Unplugged”. Vokalistė dalyvavo a cappella kolektyvo „Voice Lab” veikloje, pasirodydavo su funk ir acid jazz grupe „Bekešo vilkai”. Daug metų ji dainavo gospelo chore „Sounds in G“, vėliau pati tapo jo vadove. Ne vienerius metus buvo žinomų atlikėjų – Rositos Čivilytės, Jurgos Šeduikytės, Donato Montvydo, Povilo Meškėlos, Česlovo Gabalio, Rūtos Ščiogolevaitės ir kitų – pritariančiąja vokaliste.

T.Juodsnukis – teatrališkas ir puikius vokalinius duomenis turintis jaunas atlikėjas, žinomas iš populiarių lietuviškų miuziklų, roko operų bei kitų muzikinių projektų. Scenoje nepaprastu entuziazmu bei menine išraiška trykštantis dainininkas 2013 m. tapo populiaraus TV projekto „Romeo ir Džuljeta“ nugalėtoju ir atliko roko operos „Meilė ir mirtis Veronoje“ pagrindinio veikėjo Romeo vaidmenį. Žiūrovų simpatijas jis pelnė savo kuriamais vaidmenimis ir atliekamomis dainomis tokiuose miuzikluose kaip „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“, „Pranašas“, „Paryžiaus katedra“, roko operoje „Jūratė ir Kastytis“. Jis yra 2016-ųjų  TV projekto „Muzikinė kaukė“ laureatas.

Atlikėjams pritarsiantis pianistas F.Zakrevskis aktyviai koncertuoja kaip solistas, koncertmeisteris, taip pat su įvairiais ansambliais. Jis muzikavo su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru, yra populiaraus ansamblio ,,4tango” narys, pasirodo su tokiais atlikėjais kaip D.Montvidas, R.Čivilyte, Asmik Grigorian ir kitais. 

Ar kas gali būti geriau, kaip Šv. Valentino dieną praleisti su mylimu žmogumi ir drauge klausytis „gyvai“ atliekamų meilės dainų?! Bilietai į koncertą „Kol meile tikėsim“ gali tapti puikia dovana sau ir artimajam. Šventinio vakaro pradžia – 18 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų