M. Jampolskis ir Dž. Siaurusaitis nuims kaukes nuo pramogų pasaulio atstovų

  • Teksto dydis:

Jei trokštate ištrūkti iš kasdienybės ir patirti neišdildomų įspūdžių, nepraleiskite progos išvysti originalų, teatralizuotą naujo, bet galingo dueto - Mariaus Jampolskio ir Džiugo Siaurusaičio –  humoro šou.

Du talentingi, charizmatiški aktoriai ir atlikėjai, žinomi televizijos veidai Marius Jampolskis ir Džiugas Siaurusaitis rugpjūčio 12 d. "Muzikuojančio kelto" scenoje pristatys naują humoro programą - "Šou verslo grimasos".

"Egzistuoja labai daug mitų apie pramogų pasaulį. Mudu su Džiugu Siaurusaičiu pamėginsime atskleisti, koks iš tiesų yra šou verslas. Sykiu nuimsime kaukes nuo "išaukštintų" pramogų pasaulio atstovų. Tai bus humoristinė išpažintis", - paskutinį šių metų festivalio ant vandens renginį pristatė M. Jampolskis.

Anot aktoriaus ir atlikėjo, kuris jau nebesuskaičiuoja kelintą kartą pasirodys "Muzikuojančio kelto" scenoje, nė nedvejodamas sakė, kad šis festivalis yra nuostabus potyris. "Besileidžianti saulė, Kuršių marios - tai jau yra stebuklas. O jei dar scenoje vyksta pramoginė programa... Kas gali būti geriau? Sykiu tai puiki vieta atlikėjams pasirodyti, kadangi net ir tuo atveju, jei žiūrovui renginys nepatinka, šis vis tiek negali iš jo pabėgti. Nebent per bortą", - juokėsi pašnekovas.

Tai - pirmas bendras šių aktorių projektas, gimęs spontaniškai. "Su Džiugu esame seni pažįstam. Jis vedė mano vestuves. Turime daug bendrų temų, sutampa mūsų "feng shui", tad nusprendėme kartu sukurti programą. Beje, pasaulinę premjerą pamatys "Muzikuojančio kelto" lankytojai, kurie, žinia, iš renginio išeiti negalės", - toliau juokavo M. Jampolskis. Paklaustas, kokių ateities planų turi atlikėjas, šis atsakė, jog yra minčių į sceną sugrįžti duete su Irūna Pūzaraite. Tačiau detalių atskleisti jis kol kas nenorėjo.

Festivalyje ant vandens pirmą kartą pasirodysiantis Džiugas Siaurusaitis sakė, jog lūkesčių prieš debiutą jis neturintis. "Net neįsivaizduoju, ką reiškia pasirodyti "Muzikuojančiame kelte". Nežinau, kokia bus publika bei scena. Tai bus nauja ir įdomi patirtis", - kalbėjo aktorius.

Anot pašnekovo, "Šou verslo grimasos" primins "stand up'ą", kuriame bus daug dialogų, dainų. "Mudviejų su Mariumi pranašumas prieš kitus žinomus "stendaperius" yra tai, kad mūsų tandemas visiškai naujas. Publika nė nežino, ko iš mūsų tikėtis, ir dėl to mes turime erdvės siurprizams", - atskleidė jis. Apskritai Dž. Siaurusaičiui linksmuolių ar kvailelių vaidmenys atitenka dažnai. "Man nėra svarbu, ar vaidmuo linksmas, ar liūdnas. Svarbiau, kad jis būtų geras. Nemanau, kad kažkaip specialiai vis gaunu linksmus vaidmenis", - pasakojo įprastai televizijos serialuose komiškus personažus įkūnijantis aktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių