Prezidentė D. Grybauskaitė aplankė Klaipėdos stendą

  • Teksto dydis:

Sostinėje prasidėjusioje Vilniaus knygų mugėje duris atvėrė ir specializuota Muzikos salė, kurioje uostamiestį atstovauja Klaipėdos pilies džiazo festivalio komanda, šiemet pristatanti jungtinį uostamiesčio muzikos stendą „Aš mylių Klaipėdą“.

Ketvirtadienį Klaipėdos pilies džiazo festivalio stende apsilankė Lietuvos Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Šalies vadovė pasidžiaugė, kad Lietuvos uostamiestis yra visur ir visada atstovaujamas bei pristatomas išskirtinai aktyviai.

„Knygų mugės Muzikos salėje Klaipėdos pilies džiazo festivalis uostamiestį atstovauja jau antrus metus. Tačiau skirtingai nei pernai, šiemet nusprendėme mugėje dalyvauti jau ne vieni – pristatyti savo veiklą mūsų stende „Aš mylių Klaipėdą“ pakvietėme ir studiją „Grock“ bei Klaipėdos koncertų salę, – sako Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė.

– O tai, kad klaipėdiečių stendą aplankė ir šalies Prezidentė, tik patvirtina vis didėjančią uostamiesčio svarbą visos Lietuvos kultūriniam gyvenimui.“

Specializuota Muzikos salė Vilniaus knygų mugėje, Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, duris atvėrė antrą kartą. Beje, šiemet ji dvigubai didesnė nei pernai. Per keturias mugės dienas šioje erdvėje savo veiklą pristatys ryškiausi ir aktyviausi Lietuvos muzikos kūrėjai, atlikėjai, leidėjai ir koncertų organizatoriai. Iš viso Muzikos salėje įrengta daugiau nei 50 muzikos leidėjų, atlikėjų ir muzikinių renginių organizatorių stendų bei čia numatyta surengti daugiau nei 40 įvairių koncertų ir muzikinių renginių.

Muzikos salės organizatorė – Lietuvos gretutinių teisių asociacija AGATA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

davai Dale

davai Dale portretas
pas mus į pliažus apsilankyk..Galėsi pagirt kad jau kuris laikas nei vienas neturi Mėlynos vėliavos ir sužinoti kodėl ją praradom.Gal tada kai kas pagaliau greičiau imsis darbų katri turėtu būti jau seniai padaryti?

Klaipediete

Klaipediete portretas
Grubliauskienei - Jei tikrai myli Klaipeda del pastangas, kad Klaipedos Vasaros estrada politikai nenugriautu, joje visad vykdavo Dziazu festivaliu vaiku svente. Estrada reikia sutvarkyti suoliukus, ivesti elektra, kad vyktu dainu sventes Klaipedoje ir kiti kulturiniai renginiai .

muzikos stendas

muzikos stendas portretas
„...mylių Klaipėdą“. Ar tikrai?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių