Vasaros skaityklos uždaryme Klaipėdoje koncertuos V. Radvilė

  • Teksto dydis:

Šį penktadienį 17 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Interaktyvioje vasaros skaitykloje uostamiesčio Karlskronos aikštėje skambės dainų autorės ir atlikėjos Vilijos Radvilės koncertas „Ten, kur gyvenimas gieda...“.

Šiuo koncertu biblioteka užbaigs turtingą 2021-ųjų Interaktyvios vasaros skaityklos programą, klaipėdiečiams ir miesto svečiams beveik visą vasarą dovanojusią daugybę renginių – susitikimų su rašytojais, aktoriais, koncertų, diskusijų, įvairių klubų ir bendraminčių susitikimų, edukacinių pamokų, skirtų visai šeimai.

V.Radvilė – gitaros pedagogė, autorinių dainų, giesmių kūrėja ir atlikėja. Gimė Klaipėdoje, užaugo ir gyvena Rokiškyje. Yra išleidusi dvi kompaktines plokšteles: „Iki Tavęs“ (2013) ir „Pašauktas vardu“ (2017). Šiemet įrašė trečią albumą, kurį pavadino „Ilgesys“. Jame – devynios melodingos, jausmingos, lyriškos dainos. Jose dainų autorė ir atlikėja pasakoja apie savo tikėjimo, vilties, meilės potyrius, įžvalgas savo kelionėje į sielos gilumą, į kuo tikresnį buvimą čia ir dabar, į drąsą būti savimi.

Kartu su Vilija Klaipėdoje koncertuos jos pusseserė Kornelija Petkutė, kuri gitaros skambesį papildys violončelės garsais. „Labai laukiu susitikimo su savo gimtojo miesto žmonėmis“, – sakė V.Radvilė, kviesdama į jaukų, šiltų melodijų ir atlikėjų nuoširdumo sklidiną koncertą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių