Pereiti į pagrindinį turinį

Aistras slepia masažų kaukė

2009-01-24 09:00
Aistras slepia masažų kaukė
Aistras slepia masažų kaukė / Nerijaus Jankausko nuotr. Vilionės: masažo džiaugsmus viešai siūlantys salonai atkreipia ne vieno praeivio dėmesį.

"Erotinis masažas iki laimingos pabaigos". Tokios paslaugos viešai siūlomos dideliuose prekybos centruose ir pačioje miesto širdyje. Įtarimų, kad tai – ne tik erotika, nėra kam išsklaidyti.

Siūlo nuolaidas ir nakvynę

Oficialiai skelbiama, kad Klaipėdoje veikia keturi striptizo klubai: „Eroticenbar“ Jono gatvėje, „Imperial“, įsikūręs Naujojo Sodo gatvėje, dar vienas veikia naktiniame klube „Kalifornija“ Laukininkų gatvėje. Visoje Lietuvoje veikia striptizo klubų bei masažo salonų tinklas „Escape“, kuris uostamiestyje turi tris centrus.

Visi jie vilioja klientus nemokamomis stovėjimo aikštelėmis, nuolaidomis, ypatingu komfortu, kai kurie – nemokamais gėrimais ir pasiūlymu ten pat pernakvoti.

Kai kur apie galimybę ne tik pasigrožėti gundančiais merginų šokiais, bet ir gauti intymių paslaugų skelbiama šią žinią suvyniojus į gudrią žodžių ekvilibristiką. Vienas masažo salonas vilioja klientus žadėdamas erogeninių zonų masažą "iki laimingos pabaigos".

Prie gyvūnėlių parduotuvės

Toks ir kiti panašūs pasiūlymai, turintys vilioti tik suaugusiuosius, kelia ypatingą vaikų smalsumą.

Naujajame prekybos centro BIG pastate įsikūręs salonas „Aistros masažai“ yra prie pat įėjimo į centrą priešais gyvūnėlių parduotuvę.

Tai piktina atžalas auginančias moteris ir traukte traukia vaikus. Nors įėjimas į šį saloną, kuriame yra ir sekso reikmenų parduotuvė, nuo smalsių akių atitvertas širma, čia dirbanti pardavėja neslėpė, kad dažną dieną vaikai įbėga į vidų ir godžiai apžiūrinėja pikantiškas prekes, išdėstytas lentynose.

Pasipiktinimo neslėpusi „Klaipėdos“ skaitytoja stebėjosi tokiu atviru perkamos meilės reklamavimu.

„Kodėl viešnamio afišą veikiau primenantys skelbimai bei masažo salono vilionės dar nesudomino pareigūnų? Kaip prekybos centre gali būti erotinio masažo salonas? Kiekvienas į parduotuvę einantis žmogus mato, kad čia yra du įėjimai: iš gatvės ir iš vidinio pasažo“, – reiškė susirūpinimą klaipėdietė.

Konkuruoja su "plaštakėmis"

Kai kurių striptizo klubų lankytojai neabejodami tvirtina žinantys, kad juose esama dviejų kategorijų darbuotojų. Vienos merginos šoka gundančius šokius, o kitos teikia intymias paslaugas.

Klaipėdoje vieša paslaptis, kad vienas iš miesto centre veikiančių striptizo klubų perkamos meilės paslaugas teikia tik pažįstamiems klientams.

Sėkmingai veiklą plečiantis dar vienas klubas, įvairių šaltinių teigimu, nėra toks išrankus ir nesibaimina, kad už poros kvartalų yra apskrities policijos komisariatas.

Žinovai tvirtina, kad čia kainos panašios, kaip ir išnuomotuose butuose dirbančių prostitučių – nuo 150 iki 200 litų už valandą. O legalumo priedanga, patogi klubų geografinė padėtis bei galimybė gauti ir kitokių pramogų vilioja čia vis daugiau klientų. Taip šie prisiviliojami ne tik iš šešėlinių viešnamių, bet ir kitų striptizo klubų.

Tarp uostamiestyje dirbančių striptizo šokėjų jau sklinda kalbos, kad merginoms tik žadamas didelis uždarbis. Iš tiesų po mėnesio ar poros atrandama būdų, kaip nesumokėti viso pažadėto atlygio. Todėl kviečiančių merginas skelbimų galima rasti visuose su darbo paieška susijusiuose interneto tinklalapiuose.

Net tariantis dėl paslaugų telefonu atviraujama, kad galima užsisakyti erotinį masažą "iki laimingos pabaigos", kurio pusvalandis kainuoja 140, o valanda – 190 litų. Tas pats malonumas, sukeliamas dviejų merginų, kainuotų 260 už pusvalandį ir 370 litų už valandą. Ypatingų potyrių ištroškusiems klientams siūlomas sado-mazo masažas, kurio kaina valandai – 300 litų.

Dėl kitų paslaugų patariama kalbėti su patikusia mergina.

Nėra kam patikrinti

Uostamiesčio policininkai dar nėra tyrę, ar po oficialios veiklos skraiste striptizo klubuose nesidarbuoja ir perkamos meilės darbininkės.

Organizuoto nusikalstamumo tyrimo tarnybos viršininkas Valdas Narutavičius apgailestavo, kad apskrities komisariatas turi tik vieną pareigūną kovai su prekyba žmonėmis, taip pat ir su prostitucija bei sąvadavimu. Bet ir tas vienintelis netrukus ketina išeiti užtarnauto poilsio, tad jau kelis mėnesius tęsia nedarbingumo lapelį. Pavaduoti šį pareigūną nėra kam, o sunkmečio sąlygomis tikėtis daugiau darbuotojų būtų naivu.

Tad neoficialios pareigūnų turimos žinios apie tai, kad rėksmingomis iškabomis besireklamuojančių striptizo klubų bei masažo salonų veikla ne visada yra visiškai skaidri, kol kas nesulaukia jų dėmesio. Tiesiog nėra kam imtis tikrinti šias įstaigas.

„Dabar pirmiausiai griebiamės skubių neatidėliotinų darbų, kaip narkotikų prekybos sekso prekių parduotuvėse. Mūsų žmonės renka medžiagą apie daugybę neteisėtai daromų darbų, bet ne visos jos išsirutulioja į ikiteisminius tyrimus. Kol kas nė dėl vieno Klaipėdos striptizo klubo ikiteisminis tyrimas nebuvo ne tik baigtas, bet ir pradėtas“, – pripažino V.Narutavičius.

Už pastangas – keturkojis

Erotinio masažo salonuose bei striptizo klubuose dirba savanorės. Net pareigūnai įsitikinę, kad čia dirbančios merginos ir moterys vyrus tenkina ne priverstos jėga ir šantažu, o naudojantis jų silpnybėmis.

Legaliai veikiančiame striptizo klube su atskirais kambariais sekso malonumui suteikti dirbančios merginos nepanašios į nepilnametę našlaitę, sąvadautojo išnaudotą prostitucijai.

Pernai internetu klientus viliojęs sąvadautojas skatino skanesnio kąsnio ar dailesnio drabužio nemačiusią paauglę aptarnauti kuo daugiau klientų ir pažadėjo jai už tai nupirkti šuniuką. Mergina labai stengėsi ir gavo keturkojį.

Išsilavinimo nereikalauja

Legaliai veikiančiuose klubuose dirbančių merginų tokie pažadai nesuviliotų. Čia dirbti kviečiamos merginos nuo 18 iki 30 metų.

Joms žadamas lankstus darbo grafikas, draugiškas kolektyvas, o svarbiausia – patrauklus, dažniausiai didesnis nei 4 tūkst. litų per mėnesį atlyginimas. Kad merginos neabejotų pažadu dėl atlygio, darbo pasiūlymuose teigiama, kad masažas kainuos 150 litų ir 60 iš jų teks masažuotojai.

Merginos tikinamos, kad patirtis čia nebūtina. Iš darbo skelbimo būsimosios masažuotojos sužino, kad teks masažuoti visą vyro kūną, tai būsiantis erogeninių zonų masažas.

Gydomojo masažo specialistė Aušra Holcman tikino, jog bet kokiam masažui atlikti reikalingas išsilavinimas.

„Pirmiausiai reikalingi masažo pagrindai. Tik susipažinęs su kūno sandara ir masažo technika žmogus gali šias žinias taikyti atpalaiduojančiam ar erotiniam masažui. Priešingu atveju labai abejoju, ar kalbama apie masažą“, – tikino A.Holcman.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų