Pereiti į pagrindinį turinį

Ant skelbimų lentos netikėtai atsirado spyna

2013-03-26 10:31
Ant skelbimų lentos netikėtai atsirado spyna
Ant skelbimų lentos netikėtai atsirado spyna / Vytauto Petriko nuotr.

Melnragiškiai piktinasi negalintys laisvai naudotis gyvenvietės centre įrengta skelbimų lenta, kuri dabar priklauso Klaipėdos vaikų laisvalaikio centrui. Ant jos kabo spyna.

Prašė sugrąžinti žmonėms

Gyventojai pasakojo, kad Melnragės seniūnija buvo įrengusi stendą, kuriame atsispindėdavo visas Melnragės gyvenimas. Tačiau tai truko iki tol, kol seniūnija buvo panaikinta, ir jos patalpose įsikūrė Klaipėdos vaikų laisvalaikio centras.

„Šios įstaigos vadovė atėmė iš mūsų galimybę naudotis skelbimų lenta. Stendas užrakintas. Ant jo kabo spyna. Dar niekur mieste neteko matyti tokių dalykų“, – stebėjosi melnragiškiai.

Anot gyventojų, keisčiausia, kad stende kabo seni skelbimai. Dabar, be informacijos apie Klaipėdos vaikų laisvalaikio centrą, jo veiklą, vis dar kabo skelbimas apie renginius, kurie vyko kovo 1, 7, 21 dienomis.

„Kam reikalinga informacija apie praėjusius renginius? Visą vasarį kabėjo informacija apie sausį vykusį renginį. Stendas nėra tinkamai išnaudojamas. Jei įstaigai nereikia skelbimų lentos, tegul ją sugrąžina žmonėms“, – siūlė gyventojai.

Stendą niokojo vandalai

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorė Jolanta Budrienė pabrėžė, kad įstaigos darbuotojams melnragiškiai panašių pretenzijų nėra išsakę.

Vadovė pasakojo, kad jų įstaiga Molo gatvės 60 esančiame pastate įsikūrė 2011 m. rugsėjo 1-ąją.

Centrui pradėjus veiklą, buvo sutvarkyta aplinka, suremontuotas informacinis stendas: perdažytos, pakeistos jo medinės lentelės – ir iškabinta įstaigos informacija.

„Tačiau tuomet prasidėjo vandalų išpuoliai. Buvo išardytas stendas, pavogtos gėlės, pušaitės. Dėl žalos kreipėmės į policiją, pranešėme savivaldybei. Tačiau vandalų išpuoliai nesiliovė. Stendas vėl buvo išardytas. Vėl kreipėmės į policiją, savivaldybę. Tad siekiant išsaugoti pakabintą informaciją, stendą nuspręsta rakinti“, – pasakojo vadovė.

Neatsakė nė vienam

Pasak J.Budrienės, į centrą ne kartą kreipėsi įvairios organizacijos, Melnragės bendruomenės nariai dėl informacijos apie organizuojamus renginius ar susirinkimus pakabinimo stende. Pavasarį ar vasarą pakabinti skelbimus apie patalpų nuomą prašydavo ir gyventojai.

„Bendradarbiaujame su Melnragės gyventojais, kartu organizuojame šventes, susitikimus. Nė vienam besikreipiančiajam dėl informacijos ar skelbimo pakabinimo stende nebuvo atsakyta . Net patys ne kartą atspausdinome gyventojų skelbimus“, – pabrėžė vadovė.

J.Budrienės teigimu, informacija apie įstaigos organizuojamus renginius stende paskelbiama mėnesio pradžioje ir laikoma iki jo pabaigos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų