Antroji vandenvietė sulaukė dėmesio

Esama vilčių, kad vietoj buvusios antrosios vandenvietės iškils naujas ir modernus sporto bei laisvalaikio kompleksas. Dėl galimybės pastatyti tokį objektą ir jame kurį laiką šeimininkauti varžosi pora verslo subjektų.

Klaipėdos sporto ir laisvalaikio komplekso statybos, valdymo ir naudojimo perdavimo pagal koncesijos sutartį konkursas pajudėjo tikslo link.

Jau baigėsi dar vasario pradžioje pratęstas dalyvauti konkurse reikalingų dokumentų teikimas.

Anot Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vedėjo Edvardo Simokaičio, konkurse dalyvauti panoro du dalyviai.

Pirminiame etape buvo sulaukta vieno pasiūlymo.

Tiesa, su konkursu susipažino ir juo domėjosi daugiau verslininkų, tačiau galiausiai kandidatūras pateikė tik du dalyviai.

Prieš pratęsiant konkursą minėta, kad galimybe pretenduoti į objekto statybas ir valdymą domėjosi net užsienio investuotojai, tačiau dabartiniais duomenimis abu konkurso dalyviai yra verslo atstovai iš Lietuvos.

Šiuo metu vykdomos tolesnės konkurso procedūros, todėl daugiau smulkmenų neatskleidžiama.

Anot E.Simokaičio, artimiausiu metu būsimieji sporto ir laisvalaikio komplekso statytojai bei šeimininkai dar nepaaiškės. Tam gali prireikti kelių mėnesių.

Sutartį su objekto statybos, valdymo ir naudojimo perdavimo pagal koncesijos sutartį konkurso laimėtoju planuojama pasirašyti 25 metams.

Numatoma, kad čia bus įrengta transformuojama universali sporto erdvė, skirta krepšiniui, lauko tenisui, tinkliniui, rankiniui, salės futbolui, badmintonui ir kitoms sporto šakoms. Planuojama, kad jos plotas turėtų būti ne mažiau kaip 5 tūkst. kv. m.

Daugiafunkciame sporto komplekse taip pat numatoma įrengti krepšinio, lauko teniso, tinklinio, rankinio, salės futbolo aikštes ir tris tinklinio bei penkias badmintono aikšteles. Planuojamame objekte turėtų atsirasti ir dvi ledo aikštelės.

Skelbiama, kad kompleksas turi būti suprojektuotas, pastatytas ir įrengtas bei pripažintas tinkamu naudotis ir įregistruotas ne ilgiau nei per 32 mėnesius nuo koncesijos sutarties įsigaliojimo dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal geriau

gal geriau portretas
pradėkit statyti mokyklą, kiek dar bus tų projektų "į stalčių"?

As

As portretas
Kur garantija kad pastatys? Buvusius trinycius nugriovė ir paliko griuvėsių krūva, malunas pusiau apgriuvęs stovi, o apie buvusį Baltijos kino teatrą visai kalbos nera. G E D A MIESTO VELTEDZIAMS.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Kvailystė,tokia salė turėjo būti būsimo Ermitažo vietoje Baltijos prospekte,šalia arenos.Ten būtų kur automobilius palikti.Buvo dviračių trekas,ten dabar karaliauja lauko tenisas,iš treko liko tik pavadinimas.Daugiafunkcinė tik gražiai skamba.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių