,,Argus” saugos tarnybai 14 metų

Šiandien sukanka keturiolika metų, kuomet Lietuvoje pradėjo veikti viena pirmųjų privačių saugos tarnybų ,,Argus“. Kokios Jūsų kompanijos puoselėjamos vertybės padeda išlikti šiandieninėje rinkoje?

,,Saugos tarnyba  ,,Argus“  gyvuoja tokius ilgus metus, kadangi į  klientus žiūrime kaip į partnerius, kurių poreikių patenkinimas yra pagrindinė saugos tarnybos misija. Siekiama, kad klientui teikiamos paslaugos atitiktų jų poreikius, būtų  kompleksiškos. Nepamirštame ir vienos pagrindinių verslo taisyklių: kliento noras- įstatymas, atsižvelgiant į norus priimamas tinkamiausias sprendimas už geriausią  kainą. Kliento- partnerio poreikiai, pasitikėjimas, partnerystė,  profesionalumas - didžiausios vertybės, vedančios kompaniją į priekį“. 

Ar jaučiate poreikį tobulėti?

,,Šiame versle svarbiausia savybė profesionalumas, nuolatinis stebėjimas, kaip vystosi kliento poreikiai. Reikia atrasti, įsisavinti technologijas, kurios pagerina paslaugų kokybę. Verslas nestovi vietoje, tobulėja. Svarbus kaštų optimalizavimas- atrasti tai, kas galėtų pakeisti brangius žmoniškuosius kaštus technologiniais sprendimais. Poreikis tobulėti kyla taip pat ir dėl sparčios tokio verslo raidos: per  keturis metus Lietuvoje veikiančių saugos tarnybų padaugėjo trigubai. Sekame tendencijas, neliekame abejingi tam, kas vyksta rinkoje: stengiamės pasirinkti kryptingą darbą, neatsilikti nuo augančių poreikių, lygiavertiškai dalyvaujame konkurencinėje kovoje. 

Kokias paslaugas galite pasiūlyti klientui?

Saugos tarnybos paslaugų spektras labai platus: ginkluotos reagavimo grupės, kurios saugo daugiau nei septynis tūkstančius objektų nuo įsilaužimo ir gaisro, taip pat piniginių lėšų apsauga, inkasacija, krovinių palyda bei asmens apsauga , gaisrinės ir apsauginės signalizacijos, vaizdo stebėjimo ir praėjimo kontrolės sistemų projektavimo ir montavimo darbai, taip pat teikiamos visokeriopas paslaugos išvykus už Lietuvos ribų- klientui nereikia niekuo rūpintis pačiam. Nestovime vietoje, sekame technologijas, kiekvienais metais  darbuotojai aplanko tris- penkias pasaulinio lygio parodas, žiūrima, kokios šiuolaikinės tendencijos, naujovės, naujausi technologiniai sprendimai geriausi. Nuolat analizuojama, kas gali padėti žmogui- klientui palengvinti daugelį dalykų. Nuolatos ieškome, diegiame ir siūlome naujoves klientams“.

Esate preciziška kompanija, kokie reikalavimai keliami darbuotojams?

,, Svarbi stipri komanda, kuri dirba kartu jau daug metų. Turime darbuotojų  kartu su kompanija  keturiolika, dešimt, devynis, septynis metus- žengiančius koja kojon. Darbuotojai nuolatos dalyvauja darbo su žmonėm, kvalifikacijos kėlimo mokymuose, deleguojami į partnerių kompanijas Europoje, su kuriomis bendradarbiaujama, technologijų kūrėjai apmoko darbuotojus. Investicijos į komandą nenueina veltui- kompanijoje yra nemažai pavyzdžių, kuomet buvę apsaugos darbuotojai, šiandien užima ir direktorių pareigas. Pabuvo kareiviai- dabar generolai. Negalima nepastebėti, jog darbuotojams keliame aukštus reikalavimus: kruopšti  atranka, vidiniai mokymai, instruktažai, bandomieji laikotarpiai. Labai svarbu  rekomendacijos, biografija, išsilavinimas. Mes esame profesionalai ir mums svarbus nepriekaištingas klientų aptarnavimas, todėl net smulkiausia mūsų komandos dalis turi veikti nepriekaištingai ir būti viena iš geriausių“. 

Ko, Jūsų nuomone, reikia, kad mūsų visuomenė taptų saugesnė?

,,Jei norime, kad  mūsų visuomenė taptų saugi, kiekvienas turime pamiršti abejingumą, kuomet matome nusikalstamą veiką.  Jokiais būdais į tokias situacijas nereikia įsiterpti, tikrai pakaks, jei kiekvienas pilietis, pastebėjęs, vykdant nusikaltimus, praneštų reikiamoms tarnyboms. Nepraeiti, ir informuoti- tai būtų puikus žingsnis į saugesnės visuomenės kūrimą“. 

Koks Jūsų kompanijos indėlis į bendruomenę?

,,Neleidžiame sau pamiršti, jog esame bendruomenės dalis. Mielai talkiname policijos pareigūnams, užtikrinant miesto švenčių saugumą, keičiamasi informacija- dirbama petys į petį. Vykdome vaikų globos projektus, bendraujame su kadetais. Teikiama parama delfinų terapijai vykdyti. ,, Tuo girtis visai nesinori, tiesiog atliekam savo misiją -dalinamės pilietiškumo duokle“. 

Kokie ,,Argus“ ateities planai?

Kompanijos veikla suplanuota  ateinantiems penkiems ir dešimčiai metų. Jau šiandien siekiame, kad tikslai būtų  kuo geriau įgyvendinti. Jau sukurtos naujos technologijos, kurios bus įgyvendintos saugos tarnybos veikloje. Šios technologijos garantuos dar geresnį  klientų aptarnavimą,  darbo kokybę, taip pat bus pagerintas objektyvumas paslaugoje. Žinome, ką darys saugos tarnyba ,,Argus“, matom viziją, ateitį. Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad esam Lietuviška kompanija, dėkojam savo klientams už puikų bendradarbiavimą, darbuotojams- už lojalumą ir profesionalumą“.


Šiame straipsnyje: Argussaugos tarnybaIM141237452

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių